Successos

Faran una avaluació mèdica a l'acusat de calar foc a casa seva, a Valls

El jutge ordena l'ingrés a l'Institut Pere Mata del veí de Valls, en espera de disposar de l'informe mèdic

El jutge ha ordenat l'ingrés a l'Institut Pere Mata de Reus de l'home de Valls que dimarts va calar foc a l'habitatge on residia, al barri del Fornàs. El jutjat ha establert aquesta mesura amb caràcter immediat amb l'objectiu que se li faci una avaluació del seu estat. Del resultat de la valoració dels professionals del Pere Mata dependrà si posteriorment el jutge decideix que passi a un centre penitenciari o que sigui ingressat en un centre especialitzat.

El propietari de l'habitatge unifamiliar adossat situat al número 94 del carrer dels Castells de Valls va ser detingut dimarts com a presumpte autor d'un delicte d'incendi, així com d'un de maltractament en l'àmbit de la llar. Tot indica que l'home va calar foc a l'habitatge utilitzant un bidó de benzina després d'haver mantingut una discussió familiar.

Segons diverses fonts, el detingut estava en procés de separació. A principi de mes també se li van obrir diligències per haver-se intentat lesionar.

En l'extinció del foc de la casa, hi van prendre part fins a cinc dotacions dels bombers, que van quedar sorpresos perquè les flames “tiraven molt”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia