Successos

trànsit

accident

Els dos ocupants d'un quad, ferits en caure 5 m per un mur a Roses

Els dos ocupants d'un quad, un noi de 19 anys i una noia de 14 de Barcelona, van resultar ferits dissabte al vespre en estimbar-se per un talús d'uns cinc o sis metres a la urbanització Puig Rom de Roses.

L'accident va passar a tres quarts de nou del vespre quan el quad circulava pel carrer Ramon Muntaner, al Puig Rom, una zona amb molt pendent. Tot indica que, al conductor del quad, se li va quedar clavat el gas de l'aparell, que va acabar saltant un mur i precipitant-se uns cinc o sis metres, fins a caure al carrer de sota. L'accident va fer mobilitzar els Bombers, la policia local i també el SEM, que hi va enviar tres ambulàncies. Els dos accidentats es van fer ferides que el SEM va catalogar com a menys greus i van ser traslladats a l'hospital Josep Trueta de Girona.

D'altra banda, ahir a la tarda un motorista va resultar ferit en accidentar-se a la carretera GI-652, a Torrent.

I dissabte al vespre, els Bombers van haver d'anar a rescatar un ciclista que es va trencar la clavícula mentre feia una ruta de muntanya a la zona del puig d'Arques. El van dur a l'hospital de Palamós.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia