Un nen de 7 anys mor després d'haver-se asfixiat en una escola

Jugava amb una corda al gimnàs d'un col·legi de Barcelona

Tràgic succés al CEIP Baró de Viver de Barcelona. Dijous un alumne de segon de primària de set anys es va asfixiar amb una corda del gimnàs. Els fets van passar just després de la classe d'educació física, quan la mestra estava recollint el material. El nen es va enfilar en una corda que estava penjada al sostre del gimnàs i va relliscar. L'alumne va caure al terra amb símptomes d'asfíxia. El personal de l'escola el va intentar reanimar mentre esperaven que arribés l'ambulància. El menor va ser traslladat ahir a l'hospital de la Vall d'Hebron, on va quedar ingressat en estat greu. Diumenge al matí, el nen va morir per les lesions que tenia a la tràquea i va ser enterrat dimecres.

Segons el Consorci d'Educació de Barcelona, es tracta d'«un accident fortuït amb un final tràgic» que ha trasbalsat el barri de Baró de Viver. Ara per ara els pares no han presentat cap denúncia contra l'escola.

Es descarta la juguesca

Els Mossos d'Esquadra han descartat que l'accident hagi estat provocat per un juguesca entre els companys de classe, fent el conegut «joc del penjat». Per tant, el nen va morir per un accident i no es tractaria d'un cas paral·lel al que es va produir el maig de l'any passat en una escola de Montgat, on un nen de vuit anys va estar a punt de morir asfixiat quan es va embolicar al coll una tovallola penjada d'una porta del lavabo en un juguesca amb els seus companys per veure quin d'ells aguantava més temps penjat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.