Successos

trànsit

Moren dos motoristes, a Portbou i a Quart

Dos motoristes van resultar morts ahir a la tarda a les comarques gironines. Una de les víctimes és Josep Maria Turon Viñolas, de 41 anys i veí de Fornells de la Selva, que va morir en xocar la moto de muntanya que conduïa contra un arbre mentre feia una ruta per pista forestal a Quart. Turon anava amb un altre company motorista i havien fet una ruta per la zona de les Gavarres. El company es va avançar i quan van recular per veure si Turon tenia problemes, se'l va trobar a terra i amb la moto encastada contra un arbre. Els Mossos estan investigant si la motocicleta va tenir algun problema tècnic, però l'autòpsia que s'ha de fer avui a la víctima també haurà de determinar si el motorista va patir alguna indisposició que el fes desequilibrar i accidentar-se.

L'altre motorista, Anthony Isidore Jean Baset, de 21 anys i veí de Vilallonga dels Monts (Rosselló), va morir en un accident al quilòmetre 5 de la N-260, a la zona dels túnels nous, a Portbou. L'accident va passar a dos quarts de set quan el motorista va xocar amb una tanca i va sortir disparat. Tot i que no va morir a l'acte, les seves ferides eren molt greus i no hi va haver temps de dur-lo a l'hospital. Baset va acabar morint a la carretera mateix, on s'havien traslladat els serveis d'emergència. Mentre s'atenia la víctima va ser necessari tallar la carretera N-260.

Dissabte, una passatgera d'un autobús procedent d'Alemanya que anava a Lloret va caure desplomada i va morir després de baixar del vehicle, aturat en una gasolinera de Vidreres. La dona va morir per problemes de salut.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.