Successos

TRÀNSIT

Un veí de Ribes mor estimbat amb el tractor

La víctima va caure per un terraplè al costat de la carretera a Bruguera

Un veí de Ribes de Freser de 64 anys, Pere Pujol Casals, va morir ahir després que es precipités amb el tractor que conduïa daltabaix d'un marge d'uns 150 metres a la zona del Peonar, al nucli de Bruguera, dins del terme municipal de Ribes de Freser. Segons informacions d'ElRipollès.info, quan es va produir l'accident, el pagès estava fent feines amb el tractor en una finca propera a l'explotació ramadera. L'accident va passar a les 10 del matí i el tractor va rodolar rostos avall al costat del quilòmetre 4,5 de la carretera GIV-5263. El vehicle va baixar pel fort pendent durant uns 150 metres i el conductor va quedar atrapat a l'interior. En tenir coneixement de l'accident i de la situació de la víctima, en un punt d'accés molt difícil, els bombers van mobilitzar els GRAE i també l'helicòpter. Quan van arribar, però, ja van saber que el tractorista era mort. El cadàver de la víctima va ser traslladat amb helicòpter fins a Campdevànol. Al lloc dels fets també van acudir dues ambulàncies del SEM, que ja no hi van poder intervenir. Els Mossos d'Esquadra han enviat l'atestat al jutjat de Ripoll i també al Departament de Treball de la Generalitat, d'acord amb el protocol establert pels accidents laborals.

Xoc d'un tractor i una furgoneta a Navata

Una furgoneta i un tractor van xocar ahir a dos quarts de vuit del matí al quilòmetre 48 de la carretera N-260, dins del terme municipal de Navata. Tot i l'espectacularitat del xoc no hi va haver ferits, però l'accident va provocar retencions de trànsit durant un parell d'hores.

El xoc es va produir al carril de la dreta en sentit Besalú i mentre la grua i els equips d'emergència retiraven els dos vehicles que obstaculitzaven la via, els Mossos van anar donant pas alternatiu per l'altre carril als cotxes que circulaven cap a Figueres i també als que anaven cap a Besalú. A tres quarts de deu el trànsit es va normalitzar.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.