Successos

Busquen una noia de 16 anys que va desaparèixer divendres a Sabadell

Els Mossos d'Esquadra investiguen el cas de G.P.A., una jove de 16 anys i veïna de Sabadell que va desaparèixer el divendres 13 de febrer, després d'assegurar a la seva família que anava a la festa d'aniversari d'una amiga de la ciutat. La desapareguda se'n va anar de casa a les cinc de la tarda i des de llavors no se sap res d'ella. «Es va arreglar durant molta estona i després va marxar. Només va agafar cinc euros i el telèfon mòbil», va explicar la seva mare, E.A., que sospita que la jove li va mentir i no va anar a la festa de cap amiga.

Segons E.A., la noia podria haver marxat aquella mateixa tarda amb un jove francès, de 25 anys, que la noia havia conegut uns dies abans de les vacances de Nadal. Tot i això, durant aquest període de parada del curs escolar –la desapareguda estudia primer de batxillerat a l'IES Miquel Crusafont– la noia se'n va anar uns dies a l'Estat francès després d'assegurar a la seva mare que hi anava acompanyada d'una amiga. En realitat, però, la menor es va trobar amb el jove, que segons la mare viu a Bordeus (Occitània). «Sempre m'he oposat a la relació, perquè ell és major d'edat», explicava ahir E.A.

D'altra banda, els Mossos d'Esquadra també busquen Sergei Potseiluyko, un veí de la Seu d'Urgell (Alt Urgell) de 33 anys que va desaparèixer diumenge de la població.

Ulls marrons i 1,60 metres d'alçada. No porta cap tipus de documentació



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.