Successos

successos

Roben capses de tabac d'una empresa de Celrà

Uns lladres van encastar ahir al vespre un vehicle a la porta d'accés del pàrquing de l'empresa Logística del carrer Ter de Celrà (Gironès) i es van endur diverses capses de tabac. Els delinqüents van fer xocar el seu vehicle amb la porta d'entrada i van forçar-la fins que van poder accedir a l'interior de la nau. L'esmentada empresa distribueix tabac als estancs i aquesta no és la primera vegada que registra assalts i robatoris.

Un cop van haver regirat tota l'empresa, els lladres van carregar el botí al seu vehicle i van fugir corrents. En el moment de tancar aquesta edició, es desconeixia el valor exacte del tabac sostret.

Ara fa dos anys, uns desconeguts també van emportar-se 23 caixes de 50 cartrons cadascuna de la mateixa empresa. En aquella ocasió, els lladres van entrar a la nau pel teulat, van desconnectar el sistema d'alarma i van aprofitar que a l'empresa del davant no hi havia la vigilància habitual dels guardes jurats. A més a més, l'any passat, uns lladres també van assaltar un camió d'aquesta mateixa empresa a punta de pistola mentre distribuïa tabac al barri de Vila-roja, a Girona.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.