Successos

Barcelona desallotja la platja per la tempesta

Una tempesta elèctrica va provocar que ahir a la tarda que els socorristes de Creu Roja demanessin a tots els banyistes que sortissin de l'aigua a la platja de Barcelona, segons van confirmar fonts de l'Ajuntament a aquest diari.

Els servei d'emergències van rebre ahir prop de 190 trucades per les incidències provocades per la pluja que va caure entre les cinc i les set de la tarda. El Servei Meteorològic de Catalunya va destacar que en comarques com ara el Vallès i el Barcelonès es van superar els 20 litres per metre quadrat en només mitja hora. En ciutats com Badalona es van registrar 32,8 litres per metre quadrat i a Sabadell, 28,7, segons l'Agència Catalana de Notícies (ACN).

En aquest context, ahir els Bombers van atendre una cinquantena d'incidències, principalment, d'arbrat que va caure sobre carreteres, carrers i vehicles.

El 45% de les trucades al servei d'emergències es van fer des del Barcelonès, concretament 85, de les quals 53 es van produir entre les sis i dos quarts de set de la tarda. Al Vallès Occidental els bombers van atendre 23 serveis i a l'Oriental, 16.

El Servei Meteorològic de Catalunya preveu més pluges avui a les comarques de Barcelona, la Catalunya Central, el nord de Tarragona i Girona. Per això, Protecció Civil manté activada la fase d'alerta del pla Inuncat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia