Successos

Buscaven a la Jonquera l'homicida de Perpinyà

La policia francesa temia que el degollador, que es va acabar entregant a Perpinyà, travessés la frontera

Totes les policies que operen a la Jonquera i la zona de la frontera tenien ordre dimarts al vespre d'interceptar un vehicle (un Peugeot 307 de color violeta amb matrícula CM379FR) i, en cas de detectar-lo, detenir el conductor, Kader Djidel, que des del primer moment va ser el sospitós d'haver degollat una noia de disset anys que va ser trobada morta a quarts de sis de la tarda en un parc de Perpinyà. El sospitós, que finalment cap a la mitjanit es va anar a entregar a la policia de Perpinyà, és el xicot o l'ex-xicot de la víctima i les autoritats franceses van afanyar-se a passar les seves dades a la policia fronterera a través del centre de coordinació perquè els primers indicis assenyalaven la possibilitat que el noi, Kader Djidel, hagués fugit per carretera cap al sud amb la intenció d'abandonar el territori francès.

Però ahir les autoritats franceses ja van comunicar que tenien sota custòdia el noi, que s'havia lliurat ell mateix a la policia de Perpinyà, i que estaven fent els interrogatoris pertinents per aclarir les circumstàncies de la mort de la jove. La víctima, que només tenia disset anys, va ser trobada degollada i amb diverses punyalades a diferents parts del cos, sobretot a la cara i al tors.

El cadàver de la víctima va ser descobert en un parc, a pocs metres d'un rierol, molt a prop de l'institut Maillol, al barri de l'Alt Vernet de Perpinyà, una zona on molta gent va a fer fúting.

En declaracions al diari L'Indépendant el fiscal de Perpinyà va explicar que les primeres hipòtesis apunten que es tracta d'un crim passional, tot i que encara no es poden precisar quins van ser els motius i tampoc si Djidel tenia planificat l'assassinat de la noia.

Es dóna la circumstància que ahir va transcendir, però, l'existència d'un informe dels serveis antiterroristes francesos que tenien el noi encartat pel seu comportament estrany i “sectari” a l'institut Maillol, d'on va ser expulsat el mes de gener passat per les seves actituds.

LA DATA

25.08.15
va ser degollada
una noia a Perpinyà i van alertar totes les policies de la Jonquera per buscar l'homicida.

LA XIFRA

17
anys
tenia la víctima i 18 el sospitós, Kader Djidel, que es va acabar entregant a la policia a Perpinyà.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia