Successos

La Policia Local de Lloret de Mar estrenarà comissaria a l'octubre

L'edifici, situat a la C-63, ha suposat una inversió d'uns quatre milions d'euros

“Teniu una gran vocació i feu una feina preventiva que és clau. Des del consistori es poden tirar endavant campanyes de màrqueting o dissenyar nous productes turístics, si bé si hi ha descontrol als carrers no serveix de res i representa la pitjor publicitat per a la població. Gràcies a la vostra perícia, hem viscut un estiu tranquil, que s'ha salvat amb encert.” L'alcalde de Lloret de Mar, Jaume Dulsat, va elogiar ahir el treball de la Policia Local, que aquest dimarts va celebrar la festa del seu patró. A causa d'aquesta rellevant feina, va considerar que les instal·lacions on estan actualment els membres del cos de seguretat municipal “no són dignes de la tasca que hi porten a terme”. Per això, el batlle va anunciar amb satisfacció que a finals del mes vinent la plantilla estrenarà comissaria: un edifici que va definir com “funcional, clar i molt atractiu”. A part de la Policia Local, a les instal·lacions hi haurà els serveis de Protecció Civil. Les noves dependències estan situades a la C-63, en una de les entrades de Lloret, i la seva construcció ha suposat una inversió d'uns quatre milions d'euros.

En l'acte, el cap de la Policia Local, Joaquim Martín, va destacar que compta amb “un equip immillorable”: “Els vostres mèrits són més que sobrats. Estic molt orgullós de pertànyer al cos.” Va instar els efectius, a més, a donar-se “suport sempre”: “És important que sigueu bons ambaixadors de Lloret. Fem molta feina i no ho hem d'amagar. Busquem les arrels dels conflictes i estem oberts a sinergies amb les policies locals veïnes i amb altres cossos.” Paral·lelament, el regidor de Seguretat, Josep Lluís Llirinós, va ressaltar que “malgrat que en el dia a dia van sorgint dificultats”, es cerquen “solucions proporcionades”: “Veig implicació, preocupació perquè les coses surtin com cal, i avantposeu el bé comú al propi.” I, respecte a la nova caserna, va concloure, dirigint-se als agents que omplien la sala d'actes de l'ajuntament: “Aviat tindreu les vostres dependències, la vostra casa, la de tothom! Ja està a tocar.”



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia