Successos

Tres imputats per delicte urbanístic

El Seprona acusa veïns de Deltebre d'edificar en un paratge protegit

El Seprona de Tarragona ha imputat tres persones a Deltebre per un delicte contra la llei d'organització urbanística, ja que presumptament van rehabilitar de forma il·legal un magatzem agrícola per a ús d'habitatge dins de l'espai d'interès natural del Delta. Les imputacions s'emmarquen en la investigació que s'està duent a terme a l'espai protegit de la Bassa d'Arena, on s'han traslladat agents de la Guàrdia Civil d'Amposta.

Els efectius van localitzar un edifici que, per les característiques externes, no es corresponia amb les construccions que es permeten, ja que la normativa només autoritza la rehabilitació de construccions que es dediquen exclusivament a magatzems agrícoles. Segons han explicat fonts de la Guàrdia Civil, sembla que la promotora de la construcció va demanar l'any 2010 una llicència per rehabilitar un magatzem agrícola.

L'Ajuntament de Deltebre va concedir llavors la llicència, tot i que l'any 2012 els treballs es van paralitzar per falta de pressupost. Paral·lelament, tot indica que el promotor de la construcció va continuar amb el projecte fins que el va acabar. En total, es va acabar edificant un 12% més de la superfície autoritzada, per la qual cosa els agents han obert diligències.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia