Successos

Rajoy reclama al PSOE que “elegeixi ja amb qui es vol associar”

El líder del PP reitera la seva aposta per la gran coalició “en benefici d'Espanya”

El president del govern espanyol en funcions i líder del PP, Mariano Rajoy, ha aprofitat aquest dijous la visita oficial a un centre de formació professional per emplaçar el PSOE a definir d'una vegada per totes la seva aposta per a la confirmació d'un govern. “Ara vivim una etapa complexa, difícil, de negociacions o de no negociacions”, ha dit, però “això ho hauríem de tancar aviat els polítics” i “qui té la clau en aquests moments –en referència al PSOE– ha d'elegir ja amb qui es vol associar”, ha dit.

Ha assegurat que el PP ja ha posat sobre la taula “una oferta per l'estabilitat, la moderació, la sensatesa i el sentit comú” que respecta “la voluntat dels ciutadans, que van elegir el que van elegir”. “El primer, el segon i el quart partit tenen l'obligació d'entendre's en benefici d'Espanya perquè la societat continua treballant i estant com sempre a l'alçada de les circumstàncies”, ha sentenciat. Segons Rajoy, el pròxim govern ha de fer “reformes” i donar “seguretat estabilitat i certesa”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia