Successos

Uns lladres roben un tràiler i s'enduen més de 140.000 euros en cafè, a Riudellots

Van sostreure 66 palets amb càpsules de Dolce Gusto de l'empresa Osmar Cobo López

En la fugida, van provocar destrosses a la nau i en un altre camió

El robatori d'una substanciosa mercaderia va tenir lloc aquest cap de setmana en una empresa de la demarcació de Girona, on una banda de lladres es va apoderar d'un carregament de cafè valorat en uns 140.000 euros. Els delinqüents es van endur 66 palets de càpsules de Dolce Gusto de la marca Nestlé de la companyia de transports Osmar Cobo López SL, situada al número 167 de l'avinguda dels Països Catalans de Riudellots de la Selva. Els fets van ocórrer diumenge, 24 de gener, entre les sis i les set de la tarda. Un grup integrat per sis persones va arribar a la nau amb un tràiler que prèviament havia sostret d'un altre negoci del sector dels transports, a Barcelona. Van aparcar la caixa del camió, que anava buida, en un carrer del polígon industrial de Riudellots, i van desenganxar la cabina. Mentre dos lladres realitzaven aquesta maniobra, quatre més van entrar a les instal·lacions d'Osmar Cobo López i van començar a aplanar el terreny per cometre l'assalt. Primer van desmuntar el motor de la porta principal per poder-la obrir. Un cop van tenir via lliure, van fer entrar la cabina del camió i la van aferrar al remolc que van agafar, que du la matrícula R5656BCM i que anava ple de càpsules de cafè. A continuació, van fugir ràpidament, causant danys en una tractora que hi havia aparcada al costat i a la tanca perimetral.

Captats per les càmeres

Tots els moviments van ser enregistrats per la càmera de seguretat, que va gravar com els lladres anaven equipats amb eines i camuflats amb caputxes i guants. La policia sospita que es tracta d'una xarxa perfectament organitzada provinent de l'est d'Europa i que ja devia tenir la càrrega col·locada abans de l'assalt. Els responsables de l'empresa afectada han fet difusió de la imatge del tràiler i demanen la col·laboració ciutadana per recuperar-lo.

LA XIFRA

6
encaputxats
van accedir a l'empresa de transports de mercaderies, situada a l'avinguda dels Països Catalans.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia