Successos

Denuncien una veterinària de Vidreres perquè exerceix sense llicència

Natàlia Ràfols té causes judicials obertes i la policia li atribueix un delicte d'estafa

El col·legi l'ha inhabilitada per mala praxi i incompliment de sanció

La veterinària Natàlia Ràfols està exercint la professió sense llicència. Així es desprèn de les nombroses queixes i denúncies que
ha rebut recentment el Col·legi de Veterinaris de Girona. Ràfols està inhabilitada pel col·legi per un termini de cinc anys, per reiteració de faltes greus i per incompliment de sancions. Segons l'entitat, al llarg del temps a la veterinària se li han anat acumulant expedients i sancions fins a arribar al punt que se li ha aplicat la màxima pena que pot imposar el Col·legi de Veterinaris de Girona. Abans d'aquesta, el col·legi ja li va aplicar fa uns tres anys una altra sanció de mig any d'inhabilitació, però en comprovar que no la va complir el càstig va ser més gran fins a arribar als cinc anys que se li va imposar el passat mes d'octubre.

Segons fonts policials i del col·legi, a banda d'aquesta inhabilitació, Ràfols té pendents dues causes obertes als jutjats de Santa Coloma de Farners, una en fase d'instrucció i l'altra pendent de judici oral. A més, els Mossos d'Esquadra li atribueixen un delicte d'estafa.

Malgrat tot aquest historial, Ràfols, col·legiada des del 2007, continua exercint, segons consta al Col·legi de Veterinaris de Girona. Segons es desprèn de les denúncies que va acumulant, la veterinària exerceix en un local del carrer Costa Brava de Vidreres, però també es desplaça als domicilis amb una furgoneta.

Mobilitzats a Facebook

D'altra banda, alguns afectats s'estan mobilitzant a través de les xarxes socials i han creat un grup a Facebook que es diu Afectados por Natàlia Ràfols. Fins i tot hi havia prevista una trobada d'afectats ahir a la tarda al Casino de Vidreres. Al web, molts usuaris expliquen la seva experiència amb la veterinària i la presumpta i reiterada mala praxi. Els mateixos internautes asseguren que Ràfols va tractar el seu animal i que aquest va acabar morint o amb seqüeles importants.

LA XIFRA

5
anys
està inhabilitada Ràfols per reiteració de faltes greus i per incompliment de sancions al Col·legi de Veterinaris


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia