Successos

Troben 40 kg de cocaïna dins d'un cotxe a Cassà

Els agents del Servei de Vigilància Duanera van comissar dilluns quaranta quilos de cocaïna que eren dins d'un cotxe importat del Panamà que estava dins d'una nau de Cassà de la Selva. En l'operació van arrestar dos homes marroquins, un d'ells resident a Barcelona i l'altre amb domicili a l'Estat francès, que suposadament tenien relació amb el carregament.

Vigilància Duanera ja estava sobre la pista de la cocaïna des que el cotxe, un vehicle d'alta gamma importat del Panamà, va tocar territori espanyol i van descobrir que contenia droga. Els agents van fer un seguiment fins que el vehicle va arribar al seu destí a Cassà de la Selva. Vigilància Duanera va escorcollar el cotxe i va trobar els 40 quilos, un dels comisos més grans de cocaïna descoberts a les comarques gironines els darrers anys, i va detenir els dos homes.

Dimarts els detinguts van passar a disposició del jutjat d'instrucció número 2 de Girona i el jutge va ordenar l'ingrés a la presó dels dos arrestats.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia