Successos

Donen a Càritas 36 parells de vambes robades

Es tracta d'un botí que els Mossos van recuperar d'uns lladres a Riudellots

Els Mossos d'Esquadra han entregat a Càritas 36 parells de vambes recuperades d'un robatori que es va produir a Riudellots de la Selva. Els fets es remunten al passat 30 d'octubre del 2015, quan els Mossos d'Esquadra van ser alertats que s'havia produït el robatori. Segons van comprovar, uns lladres s'havien emportat una gran quantitat de material esportiu de l'interior d'un camió mentre el conductor reposava a l'àrea de servei de l'AP-7. Els delinqüents van fugir del lloc, però, en veure's sorpresos pels agents dels Mossos, van abandonar el camió petit amb què circulaven amb tota la càrrega a l'àrea de servei del Gironès Sud i van anar-se'n corrents.

En un primer moment, els agents van poder entregar 80 caixes de sabatilles a l'empresa de transport. Tres més, però, amb 36 parells de vambes, s'havien de lliurar a l'empresa destinatària. Però davant del cost que representava recollir el material esportiu, va renunciar a recuperar-lo. Davant d'aquesta situació, els Mossos els van demanar permís per lliurar-ho a una entitat sense ànim de lucre. Finalment, el passat 29 de febrer, els agents van rebre l'autorització de l'empresa per entregar totes les vambes a una organització no governamental (ONG).

L'entrega es va fer el passat 4 de març quan els Mossos de l'àrea bàsica policial de la Selva Interior, Santa Coloma de Farners, van donar 36 parells de sabates esportives a Càritas d'aquest municipi.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia