Successos

Successos

Mor el nen trobat al fons d'una piscina de Lloret

Ha mort el nen britànic de 12 anys que havia resultat ferit crític per ofegament a la piscina de l'hotel Guitart Central Park de Lloret. Després dels fets, els sanitaris van traslladar el nen a l'hospital Vall d'Hebron, on havia quedat ingressat feia una setmana i on ahir va acabar morint a causa de les greus seqüeles que li va produir estar tanta estona sota l'aigua.

El tràgic succés va tenir lloc el 18 d'agost, a quarts de quatre de la tarda, en un moment en què la piscina de l'hotel estava plena de gent. Tot indica que el nen es va tirar o va caure a l'aigua des del segon nivell de la piscina i que, per causes que es desconeixen, va anar a parar al fons i no en va sortir, tot i que sabia nedar. Quan els dos socorristes es van adonar de la situació, van córrer a socórrer el nen. Una patrulla de la policia local va entrar a l'hotel amb un desfibril·lador i va ajudar a practicar les maniobres de reanimació del nen, que va respondre als estímuls.

Tres morts i dos crítics

Ja són tres les morts per ofegament en una piscina, a les comarques gironines. Diumenge va morir una nena de 3 anys en una piscina particular a Calonge. Idèntic escenari es va viure el 9 d'agost a Lloret, on va morir una nena de 3 anys. D'altra banda, dues nenes, de 4 i 6 anys, es troben en estat crític després que gairebé es van ofegar en una piscina particular de Sils i la pública de Salt.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia