El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Amer

Data
AvuiDivendresDissabteDiumengeDillunsDimartsDimecres
  Pluja Sol Clarianes Sol Sol Sol Clarianes
Prob. precip. (%) 100500500
Cota de neu (m) 0000000
T. màxima (ºC) 29333434363739
T. mínima (ºC) 17151716161820
Vent 15 km/h S 10 km/h SE 15 km/h S 10 km/h S 15 km/h S 15 km/h S 5 km/h SE
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Més sol, amb xàfecs al Pirineu

El cel romandrà serè o poc ennuvolat, en general, fins al migdia. A partir de llavors creixeran nuvolades al Pirineu, Prepirineu, serralada prelitoral, altres punts de la meitat nord i a la zona del Port. En aquests sectors, el cel quedarà entre mig i molt ennuvolat. Avançada la tarda, la nuvolositat tendirà a minvar. Independentment, de matinada i de nou a partir del vespre hi haurà intervals de núvols baixos al litoral i al vessant nord del Pirineu. A partir de mig matí s’esperen xàfecs al Pirineu, al Prepirineu, a l’interior del quadrant nord-est i en punts de la resta de la serralada prelitoral i són de possibles a la zona del Port. Temperatura mínima lleugerament més baixa i màxima semblant o lleugerament més alta.

La mar: Marejol amb àrees de maror a tota la zona marítima.

Demà: Cel serè en general fins al migdia. A partir de llavors creixeran nuvolades al Pirineu i Prepirineu i altres punts de muntanya de la meitat nord. Avançada la tarda, el cel quedarà novament serè o poc ennuvolat a tot el país. La temperatura mínima serà semblant mentre que la màxima serà lleugerament més alta.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET