El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Nonasp

Data
AvuiDivendresDissabteDiumengeDillunsDimarts
  Sol Sol Sol Clarianes Clarianes Clarianes
Prob. precip. (%) 000005
Cota de neu (m) 000000
T. màxima (ºC) 373735353434
T. mínima (ºC) 202119201919
Vent 5 km/h SO 15 km/h O 5 km/h O 5 km/h SE 15 km/h SE 10 km/h SE
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Calor d’estiu, amb xàfecs al Pirineu

Cel serè en general fins al migdia, tot i que de forma local en punts del litoral central i sud hi haurà bancs de núvols baixos. A partir del migdia creixeran nuvolades en zones de muntanya, sobretot al Pirineu i Prepirineu, que deixaran el cel mig ennuvolat o localment molt ennuvolat. A la tarda, aquests núvols podran arribar a punts del nord de la Depressió Central. Al vespre la nuvolositat minvarà fins a quedar novament serè o poc ennuvolat a la nit, tot i que al vessant nord del Pirineu apareixeran núvols baixos. Durant la tarda s’espera algun ruixat al Pirineu i Prepirineu, sobretot al sector oriental, i de forma més aïllada en punts de la Serralada Transversal. Les temperatures seran similars o lleugerament més altes.

La mar: Marejol a la Costa Brava i de mar arrissada a marejol a la resta.

Demà: Cel serè en conjunt. A partir del migdia creixeran nuvolades en zones de muntanya del terç nord, sobretot al Pirineu i Prepirineu, que deixaran el cel mig o molt ennuvolat en aquests sectors i que al llarg de la tarda es podran desplaçar a zones properes. A la tarda s’espera algun ruixat aïllat, feble i minso al Pirineu. Temperatures sense canvis importants.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET