El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Nonasp

Data
AvuiDissabteDiumengeDillunsDimartsDimecresDijous
  Plugims Clarianes Sol Sol Clarianes Clarianes Clarianes
Prob. precip. (%) 703000055
Cota de neu (m) 0000000
T. màxima (ºC) 33303334353536
T. mínima (ºC) 18151719202020
Vent 15 km/h O 5 km/h N 0 km/h C 10 km/h O 0 km/h C 5 km/h E 5 km/h E
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Ruixats i xàfecs a la tarda

Fins al migdia el cel estarà entre mig i molt ennuvolat. A partir de llavors creixeran nuvolades a zones de muntanya que al llarg de la tarda s’estendran arreu fins a deixar el cel molt ennuvolat o cobert. Al final del dia s’obriran clarianes per Ponent i el terç sud. Al vessant nord del Pirineu estarà entre molt ennuvolat i cobert tota la jornada. A partir del final del matí s’esperen precipitacions en forma de ruixats o xàfecs a zones de muntanya, sobretot al Pirineu i al Prepirineu, que al llarg de la tarda s’estendran a qualsevol punt del país, tot i que seran menys probables a l’interior de les Terres de l’Ebre. Temperatures lleugerament més baixes.

La mar: De marejol a maror a tota la zona marítima.

Demà: De matinada la nuvolositat minvarà fins a quedar serè o poc ennuvolat a partir de mig matí. Tot i això, al sector central del litoral i el prelitoral es mantindrà el cel entre mig i molt ennuvolat fins al migdia. A partir de llavors creixeran nuvolades al Pirineu, al Prepirineu i a l’interior del quadrant nord-est. Fins a mig matí són probables ruixats o xàfecs al litoral i prelitoral central i a partir del migdia alguns d’aïllats al nord-est. Temperatures més baixes.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET