El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Nonasp

Data
AvuiDijousDivendresDissabteDiumengeDilluns
  Clarianes Plugims Ennuvolat Clarianes Ennuvolat Clarianes
Prob. precip. (%) 010045152530
Cota de neu (m) 0160070080011001400
T. màxima (ºC) 191713141213
T. mínima (ºC) 666312
Vent 0 km/h C 10 km/h SE 35 km/h NO 20 km/h O 10 km/h O 10 km/h O
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Domini del sol

Cel serè en conjunt. A la tarda arribaran núvols alts i prims que deixaran el cel enteranyinat. Localment hi haurà núvols baixos al litoral. A partir de mitja tarda, els núvols baixos es faran més extensos al litoral i a partir del vespre s’estendran a punts del prelitoral. Les temperatures mínimes seran semblants o lleugerament més baixes. Les màximes també seran semblants o una mica més baixes, si bé el descens serà moderat a la meitat sud del litoral, tot i que a punts del nord de la Depressió Central pujaran entre lleugerament i moderadament.

La mar: Marejol amb àrees de maror a la Costa Brava i marejol a la resta.

Demà: Fins al migdia, estarà entre poc i mig ennuvolat. A partir del migdia, la nuvolositat es farà més abundant i compacta fins a deixar el cel molt ennuvolat o cobert arreu. A la tarda s’esperen precipitacions al Pirineu i Prepirineu occidental que a partir del vespre s’estendran a la resta del Pirineu, Prepirineu i la meitat oest. Les temperatures mínimes pujaran entre lleugerament i moderadament al litoral, prelitoral i vall de l’Ebre, mentre que seran similars o lleugerament més baixes a la resta. Les màximes baixaran lleugerament.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET