El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Barcelona

Data
AvuiDiumengeDillunsDimartsDimecresDijousDivendres
  Ennuvolat Pluja i clarianes Clarianes Sol Clarianes Clarianes Clarianes
Prob. precip. (%) 2010000000
Cota de neu (m) 0000000
T. màxima (ºC) 29272829292928
T. mínima (ºC) 23232019191921
Vent 20 km/h S 10 km/h S 15 km/h S 15 km/h S 15 km/h S 15 km/h SE 15 km/h E
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Dia insegur i més fresc

Al quadrant nord-est el cel estarà mig o puntualment molt ennuvolat, amb el creixement de nuvolades durant la tarda. A la resta el cel estarà serè o poc ennuvolat. Malgrat tot, a partir del migdia creixeran nuvolades a punts de muntanya, on deixaran el cel molt ennuvolat. Independentment, el cel romandrà molt ennuvolat o cobert a l’extrem nord-oest del Pirineu durant tota la jornada. Fins al migdia són possibles algun plugim i ruixats aïllats durant la tarda a punts del quadrant nord-est. A més, al final del dia no es descarten plugims a punts del litoral i prelitoral sud. Independentment, s’esperen precipitacions a l’extrem nord-oest durant tota la jornada. Temperatura lleugerament o moderadament més baixa.

La mar: Maror amb àrees de forta maror a la Costa Brava i maror a la resta.

Demà: De matinada el cel estarà entre mig i molt ennuvolat. Durant el matí la nuvolositat minvarà fins a deixar el cel serè o poc ennuvolat, amb el creixement de nuvolades a partir del migdia a zones de muntanya. Al final del dia la nuvolositat augmentarà a la meitat sud. Temperatura mínima lleugerament més baixa i temperatura màxima semblant.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET