El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Barcelona

Data
AvuiDiumengeDillunsDimartsDimecresDijous
  Sol Clarianes Clarianes Clarianes Plugims Plugims
Prob. precip. (%) 01515457580
Cota de neu (m) 000000
T. màxima (ºC) 303030292929
T. mínima (ºC) 232320212018
Vent 15 km/h S 15 km/h S 15 km/h SE 15 km/h SE 10 km/h SO 10 km/h SO
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Ruixats puntuals al Pirineu oriental

Cel serè en general, si bé a partir del migdia creixeran alguns núvols d’evolució diürna al Pirineu i al Prepirineu que deixaran el cel mig i localment molt ennuvolat. A banda, a partir de mitja tarda arribaran bandes de núvols alts i mitjans per l’oest del país. Independentment, al principi i al final del dia no es descarten alguns intervals de núvols baixos a punts del litoral. A la tarda són probables alguns ruixats febles, localment moderats, a punts del Pirineu i del Prepirineu, sobretot del sector oriental, i són possibles a la resta del terç oest. Les temperatures seran semblants o lleugerament més baixes.

La mar: Maror amb àrees de marejol a tota la zona marítima.

Demà: Cel entre poc i mig ennuvolat en conjunt. A partir del migdia, creixeran nuvolades a punts de muntanya que deixaran el cel localment molt ennuvolat en aquests sectors. A partir del migdia, s’esperen xàfecs d’intensitat entre feble i moderada al Pirineu, al Prepirineu a l’interior del quadrant nord-est i de manera més aïllada a la resta del prelitoral. Aniran acompanyats localment de tempesta. Les temperatures seran lleugerament més baixes.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET