El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Bocairent

Data
AvuiDivendresDissabteDiumengeDillunsDimartsDimecres
  Sol Clarianes Clarianes Clarianes Sol Clarianes Sol
Prob. precip. (%) 01000050
Cota de neu (m) 0000000
T. màxima (ºC) 28272830293232
T. mínima (ºC) 16151415141516
Vent 20 km/h NE 15 km/h N 10 km/h NE 10 km/h NE 15 km/h NE 5 km/h NE 10 km/h NE
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Ruixats irregulars

Cel serè o poc ennuvolat pel pas de núvols alts i prims, tot i que al quadrant nord-occidental la nuvolositat serà més compacta. A partir del migdia creixeran nuvolades al Pirineu i al Prepirineu, on tendirà a quedar entre mig i molt ennuvolat. Al llarg de la tarda arribaran intervals de núvols per l’extrem oest del territori. A banda, hi haurà intervals d’estrats baixos al litoral, menys abundants durant les hores centrals de la jornada. Fins a mig matí són possibles alguns ruixats febles i minsos a l’extrem nord-oest. A partir de mig matí també s’esperen xàfecs irregulars d’intensitat entre feble i moderada al Pirineu i Prepirineu. Temperatura mínima entre lleugerament i moderadament més alta i màxima lleugerament més baixa.

La mar: Marejol amb alguna àrea de maror a tota la zona marítima.

Demà: Cel serè o poc ennuvolat fins a primera hora del matí. A partir de llavors creixeran nuvolades al Pirineu, al Prepirineu i a la zona del Port que durant la tarda s’estendran a zones properes. Avançada la tarda, la nuvolositat minvarà. A partir del matí s’esperen ruixats al Pirineu, al Prepirineu i a la serralada prelitoral. Temperatures sense canvis destacables.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET