El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Callús

Data
AvuiDissabteDiumengeDillunsDimartsDimecresDijous
  Clarianes Clarianes Clarianes Plugims Clarianes Pluja forta Pluja
Prob. precip. (%) 054550208575
Cota de neu (m) 001000110090013001600
T. màxima (ºC) 10111413131214
T. mínima (ºC) 0-211-212
Vent 0 km/h C 0 km/h C 10 km/h NO 0 km/h C 0 km/h C 0 km/h C 0 km/h C
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Ruixats, amb cota de neu baixa

Fins al migdia estarà molt ennuvolat en conjunt, amb núvols que circularan d’oest a est. A partir de llavors, la nuvolositat minvarà, tot i que encara serà abundant al terç nord i a la resta del quadrant nord-est. Fins a mig matí és probable precipitació a la meitat oest i a la resta del litoral i el prelitoral i és possible a la resta del país. La resta de la jornada és probable al terç nord i a la resta del quadrant nord-est. La cota de neu se situarà a 700 metres, tot i que podria baixar fins a 500 metres. Temperatura mínima i màxima lleugerament més baixa, tot i que la màxima podrà baixar moderadament.

La mar: Maror a tota la zona marítima.

Demà: Cel serè o poc ennuvolat en conjunt, tot i que hi haurà intervals de núvols al Pirineu. Fins a primeres hores del matí hi haurà estrats baixos a valls i fondalades de l’interior i intervals de núvols al sector central del litoral. No es descarta alguna precipitació feble de matinada al sector central del litoral. La temperatura mínima serà lleugerament més baixa, mentre que la màxima serà similar o lleugerament més alta.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET