El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Girona

Data
AvuiDiumengeDillunsDimartsDimecresDijousDivendres
  Clarianes Pluja forta Clarianes Ennuvolat Pluja Plugims Clarianes
Prob. precip. (%) 0952015757015
Cota de neu (m) 01000800800400500900
T. màxima (ºC) 14111411111315
T. mínima (ºC) 0210-2-3-5
Vent 15 km/h S 10 km/h N 15 km/h N 5 km/h S 0 km/h C 0 km/h C 5 km/h NE
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Nuvolositat variable

Cel molt ennuvolat o cobert en general durant tot el dia, però sobretot de matinada i de nou a partir de mitja tarda, quan la nuvolositat serà més abundant i compacta. En canvi, al matí els núvols seran alts i prims i hi haurà ressol, amb estones de sol. A partir de mitja tarda arribarà precipitació per Ponent que durant la resta del dia s’estendrà a la meitat oest. Temperatura mínima en descens lleuger arreu i màxima semblant o lleugerament més alta.

La mar: Marejol a tota la zona marítima.

Demà: Cel cobert o molt ennuvolat arreu fins al migdia, a partir de llavors la nuvolositat minvarà d’oest a est i tendirà a quedar restringida al vessant nord del Pirineu, punts del litoral nord i central, del prelitoral sud i de l’altiplà central. Fins al migdia s’espera precipitació a qualsevol punt. A partir d’aleshores minvarà progressivament d’oest a est fins a desaparèixer a partir de mitja tarda, tret del vessant nord del Pirineu, on es mantindrà durant la resta de la jornada. La temperatura mínima pujarà lleugerament, mentre que la màxima serà semblant, tot i que a punts del litoral baixarà mentre que podrà pujar a punts de l’oest.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET