El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Girona

Data
AvuiDiumengeDillunsDimartsDimecresDijousDivendres
  Clarianes Sol Plugims Ennuvolat Clarianes Sol Clarianes
Prob. precip. (%) 0010030505
Cota de neu (m) 0028002600000
T. màxima (ºC) 30323026252829
T. mínima (ºC) 19201616141310
Vent 15 km/h S 5 km/h S 10 km/h NE 10 km/h NE 15 km/h NE 0 km/h C 5 km/h S
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Nuvolositat variable

Fins a mig matí, i de nou a partir del vespre, hi haurà intervals de núvols baixos en punts de la Catalunya Central, a l’interior del quadrant nord-est i en zones del litoral i el prelitoral central i sud de la Costa Brava. A partir d’aleshores la nuvolositat minvarà i el cel quedarà serè o poc ennuvolat com a la resta de Catalunya, tot i que es mantindran alguns núvols al nord de la Costa Central i al sud de la Costa Brava. Durant la tarda hi haurà alguns núvols d’evolució diürna en punts de muntanya del nord-est i zones del Pirineu. La temperatura mínima serà semblant o lleugerament més alta a la meitat est i la màxima baixarà lleugerament.

La mar: Maror amb àrees de forta maror a la Costa Brava i marejol amb àrees de maror a la costa central i la Costa Daurada.

Demà: Cel serè o poc ennuvolat amb alguns núvols baixos durant el matí al litoral central. Cap a la tarda, creixeran núvols d’evolució diürna al Pirineu. La temperatura mínima es mantindrà, mentre que la màxima serà lleugerament o moderadament més alta. Hi haurà inversió tèrmica matinal.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET