El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Ivars d'Urgell

Data
AvuiDivendresDissabteDiumengeDillunsDimarts
  Sol Sol Sol Sol Clarianes Clarianes
Prob. precip. (%) 000000
Cota de neu (m) 000000
T. màxima (ºC) 414444413939
T. mínima (ºC) 222124232222
Vent 15 km/h S 10 km/h SO 5 km/h SO 10 km/h S 10 km/h S 5 km/h S
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Ambient molt càlid

Cel serè o poc ennuvolat pel pas d’algun núvol alt i prim, sobretot a les comarques del terç oest. Temperatura mínima similar o lleugerament més alta; en canvi, la màxima pujarà entre lleugerament i moderadament. L’ambient serà molt càlid durant les hores centrals del dia, sobretot a l’interior del país. En algunes zones hi haurà calitja a causa de la presència de pols en suspensió. Vent fluix i de direcció variable en general, tot i que durant les hores centrals del dia bufarà vent de component sud fluix amb cops moderats al litoral i prelitoral.

La mar: Marejol amb àrees de maror a la Costa Brava i de maror a marejol a la resta.

Demà: Cel serè o poc ennuvolat arreu del país. Temperatura lleugerament més alta, si bé la màxima a punts del litoral i prelitoral central i nord serà moderadament més alta. En canvi, al vessant nord del Pirineu, tant la temperatura mínima com la màxima serà lleugerament més baixa. L’ambient serà molt càlid durant les hores centrals del dia. Vent fluix i de direcció variable en general. Tot i això, bufarà vent de component sud fluix amb cops moderats durant les hores centrals del dia al litoral i prelitoral, on localment bufarà amb cops forts.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET