El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Lleida

Data
AvuiDivendresDissabteDiumengeDillunsDimartsDimecres
  Clarianes Pluja i clarianes Clarianes Pluja Ennuvolat Clarianes Clarianes
Prob. precip. (%) 1510009520515
Cota de neu (m) 1700160001300140001800
T. màxima (ºC) 16131210121513
T. mínima (ºC) 4522364
Vent 0 km/h C 5 km/h NE 0 km/h C 10 km/h NE 10 km/h O 25 km/h O 0 km/h C
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Sol al matí i més núvols a la tarda

Cel serè o poc ennuvolat en general fins a mig matí. A partir de llavors aniran arribant bandes de núvols alts i mitjans pel sud del país que durant la tarda deixaran el cel a estones molt ennuvolat. Independentment, fins a mig matí hi haurà alguns estrats baixos a punts de la Depressió Central. Al final del dia són possibles alguns ruixats a la meitat sud del litoral. Seran febles i acumularan quantitats minses de precipitació. La temperatura mínima serà semblant o lleugerament més baixa i la màxima serà semblant o lleugerament més alta. Hi haurà glaçades febles al Pirineu i bancs de boira a l’interior.

La mar: A la Costa Brava i la costa central, maror amb àrees de marejol. A la Costa Daurada, marejol amb àrees de maror.

Demà: Cel molt ennuvolat o cobert en conjunt. A partir del vespre, la nuvolositat minvarà. Al llarg de la matinada arribaran precipitacions pel sud del país que s’aniran estenent al matí i arribaran a qualsevol punt, menys probables al quadrant nord-est. Temperatura mínima similar i màxima lleugerament o moderadament més baixa.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET