El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Lleida

Data
AvuiDimecresDijousDivendresDissabteDiumengeDilluns
  Plugims Clarianes Clarianes Sol Clarianes Clarianes Clarianes
Prob. precip. (%) 902505005
Cota de neu (m) 0000000
T. màxima (ºC) 30333335363635
T. mínima (ºC) 17171718181817
Vent 0 km/h C 0 km/h C 0 km/h C 5 km/h O 10 km/h SO 5 km/h O 10 km/h SO
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Xàfecs irregulars

Al llarg del dia hi haurà intervals de núvols baixos i algunes nuvolades al litoral i prelitoral que deixaran el cel entre mig i molt ennuvolat, si bé la nuvolositat serà més trencada durant les hores centrals de la jornada. A la resta, el cel romandrà poc ennuvolat, si bé a partir de mig matí creixeran nuvolades a punts de muntanya que, al llarg de la tarda, deixaran el cel entre mig i molt ennuvolat. S’esperen xàfecs irregulars fins a les primeres hores del matí a punts del litoral central i sud. A partir de llavors seran més extensos i afectaran qualsevol punt del país. Temperatures semblants o lleugerament més baixes.

La mar: Marejol amb alguna àrea de maror a tota la zona marítima.

Demà: De matinada minvarà ràpidament la nuvolositat i quedarà serè o poc ennuvolat en general, si bé alguns intervals de núvols i algunes nuvolades a punts del litoral. A partir del migdia hi haurà novament creixement de nuvolades a zones de muntanya. Durant la tarda s’esperen xàfecs al Pirineu i al Prepirineu, i no se’n descarten a altres punts de muntanya del territori. Temperatures sense canvis importants.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET