El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Orís

Data
AvuiDijousDivendresDissabteDiumengeDillunsDimarts
  Clarianes Clarianes Clarianes Clarianes Clarianes Pluja forta Pluja
Prob. precip. (%) 35451515306560
Cota de neu (m) 0210017001800150024002300
T. màxima (ºC) 19192120181217
T. mínima (ºC) 5554588
Vent 10 km/h SO 10 km/h SE 5 km/h S 15 km/h SO 10 km/h S 15 km/h NE 10 km/h SE
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Sol, amb algun ruixat al Pirineu

La nuvolositat disminuirà arreu durant el matí i la resta de la jornada el cel quedarà serè o poc ennuvolat, amb alguns núvols alts i mitjans, sobretot al terç nord i est. Independentment, durant les hores centrals del dia creixeran núvols d’evolució diürna a punts de muntanya, sobretot al Pirineu i al Prepirineu. A més, al litoral sud hi haurà intervals de núvols baixos fins a mig matí i de nou a partir del vespre. Durant la tarda s’esperen alguns ruixats dispersos al Pirineu i al Prepirineu, sobretot al vessant nord del Pirineu. Temperatura mínima en descens lleuger i localment moderat; la màxima pujarà lleugerament.

La mar: Marejol a tota la zona marítima.

Demà: El cel romandrà serè en general fins al migdia. A partir de llavors creixeran algunes nuvolades al Pirineu i al Prepirineu, principalment al sector occidental que deixaran el cel transitòriament entre mig i molt ennuvolat. Durant la tarda s’esperen alguns ruixats a punts del Pirineu i del Prepirineu. La temperatura mínima serà lleugerament més baixa, mentre que la màxima pujarà lleugerament.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET