El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Reus

Data
AvuiDimartsDimecresDijousDivendresDissabte
  Plugims Clarianes Sol Clarianes Sol Clarianes
Prob. precip. (%) 652550010
Cota de neu (m) 000000
T. màxima (ºC) 322526272831
T. mínima (ºC) 161415151516
Vent 10 km/h O 10 km/h E 20 km/h E 15 km/h S 15 km/h S 0 km/h C
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Núvols al litoral

Intervals de núvols baixos al llarg del dia en punts del sector central del litoral i prelitoral i la resta de l’interior del quadrant nord-est. A la resta estarà serè o poc ennuvolat. A partir del final del matí creixeran nuvolades en punts de muntanya del terç nord, a la resta de la meitat est i al sector central del litoral i del prelitoral, on s’esperen xàfecs, entre febles i moderats o localment forts, i no es descarta que vagin acompanyats de tempesta. A més, el vessant nord del Pirineu estarà entre molt ennuvolat i cobert al llarg de tota la jornada, amb nuvolositat més trencada al centre del dia. La temperatura mínima serà lleugerament més baixa, i pel que fa a la màxima s’espera una baixada lleugera o localment moderada a Ponent i el terç sud, mentre que a la resta serà moderada o localment acusada.

La mar: Forta maror a la Costa Brava, i de marejol a maror, amb zones de forta maror a la Costa Central i Costa Daurada.

Demà: Minvarà la nuvolositat i el cel quedarà serè o poc ennuvolat, tot i que a la meitat sud es mantindrà entre mig i molt ennuvolat. Hi haurà una lleugera baixada de temperatures.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET