El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Sant Guim de la Plana

Data
AvuiDijousDivendresDissabteDiumengeDilluns
  Sol Sol Ennuvolat Clarianes Clarianes Clarianes
Prob. precip. (%) 00045455
Cota de neu (m) 000030000
T. màxima (ºC) 393734313132
T. mínima (ºC) 181918171415
Vent 10 km/h S 20 km/h S 10 km/h SO 15 km/h O 15 km/h O 15 km/h O
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Ambient molt calorós

El cel estarà serè o poc ennuvolat per núvols alts en general, tot i que de matinada i a partir del vespre arribaran intervals de núvols per l’oest. Durant les hores centrals de la jornada creixeran núvols d’evolució diürna al Pirineu que podran deixar el cel mig o molt ennuvolat. Independentment, fins a primera hora del matí i al final del dia hi haurà intervals de núvols baixos al litoral, sobretot a l’extrem sud i a la Costa Brava. Són possibles alguns ruixats febles, o localment moderats, a la tarda a punts de l’extrem nord del Pirineu. Temperatura similar, tot i que la mínima podrà pujar lleugerament. L’ambient serà molt calorós durant les hores centrals del dia i xafogós al litoral durant tota la jornada.

La mar: Marejol a tota la zona marítima.

Demà: Domini de l’ambient assolellat, amb cel serè o poc ennuvolat per núvols alts que seran més abundants al final del dia. La temperatura mínima serà similar o lleugerament més baixa, mentre que la màxima baixarà lleugerament. Es mantindrà l’ambient calorós en conjunt i xafogós al litoral.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET