El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Sant Hipòlit de la Salanca

Lamentablement no disposem de les dades. Disculpeu les molèsties.

El temps d'avui

El temps d'avui

Temperatures més baixes

El cel estarà serè o poc ennuvolat en general, si bé fins a primera hora del matí hi haurà núvols baixos al sector central del litoral i prelitoral. La temperatura mínima serà lleugerament més baixa, si bé a l’Empordà quedarà semblant o una mica més alta. La màxima baixarà entre lleugerament i moderadament. Vent entre fluix i moderat en conjunt, si bé amb cops forts i alguns de molt forts als cims del Pirineu i a l’Empordà, i a la vall de l’Ebre. Al final del dia el vent quedarà fluix i de direcció variable, tret de l’Empordà, on es mantindrà la tramuntana.

La mar: Forta maror amb àrees de maregassa a la Costa Brava i maror amb àrees de forta maror a la costa central i la Costa Daurada.

Demà: Cel serè. La temperatura quedarà semblant o lleugerament més baixa, tant la mínima com la màxima. Bufarà vent de component nord i oest fins al migdia, amb tramuntana a l’Empordà i mestral a les Terres de l’Ebre, amb alguns cops forts. A partir de llavors el vent serà de component nord i est entre fluix i moderat. Malgrat això, hi haurà intervals de vent fluix i de direcció variable a la Depressió Central i a punts de la meitat sud del litoral.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET