El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Tarragona

Data
AvuiDijousDivendresDissabteDiumengeDillunsDimarts
  Sol Sol Sol Clarianes Clarianes Clarianes Clarianes
Prob. precip. (%) 00545005
Cota de neu (m) 0000000
T. màxima (ºC) 28293128272828
T. mínima (ºC) 19202120202020
Vent 15 km/h S 15 km/h S 20 km/h SO 25 km/h SE 15 km/h SE 20 km/h SE 15 km/h SE
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Temperatures en augment

Cel serè en general, tot i que a partir del migdia creixeran algunes nuvolades a punts de muntanya de la meitat nord, sobretot al Pirineu i el Prepirineu occidental. A banda, localment hi haurà algun núvol baix a punts del litoral sud, sobretot a l’inici i final del dia. A la tarda s’esperen alguns ruixats aïllats i febles al Pirineu, més probables al sector occidental. Acumularan quantitats de precipitació minses o puntualment poc abundants. La temperatura serà lleugerament més alta, tant la mínima com la màxima.

La mar: Marejol a la Costa Brava i de marejol a mar arrissada a la costa central i la Costa Daurada.

Demà: Cel serè en general fins al migdia. A partir d’aleshores creixeran nuvolades a zones de muntanya, sobretot al Pirineu i Prepirineu, que deixaran el cel mig ennuvolat o localment molt ennuvolat. A la tarda, aquests núvols podran arribar a d’altres punts de la meitat nord del territori. Al vespre la nuvolositat disminuirà. Durant la tarda s’espera algun ruixat aïllat al Pirineu i Prepirineu. Temperatures semblants o lleugerament més altes.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET