El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Vic

Data
AvuiDimecresDijousDivendresDissabteDiumengeDilluns
  Ennuvolat Plugims Clarianes Sol Núvols alts Ennuvolat Ennuvolat
Prob. precip. (%) 010025552525
Cota de neu (m) 0800400001000400
T. màxima (ºC) 76671087
T. mínima (ºC) -3-3-3-5-4-2-3
Vent 0 km/h C 15 km/h O 10 km/h NO 15 km/h NO 0 km/h C 10 km/h O 25 km/h NO
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Nevades al Pirineu i ruixats a l’oest

El cel estarà serè o poc ennuvolat per núvols alts fins a mig matí. Al migdia la nuvolositat augmentarà d’oest a est i quedarà molt ennuvolat o cobert a partir de mitja tarda. A partir del migdia s’esperen precipitacions a l’extrem nord del Pirineu, d’intensitat feble o moderada, que acumularan quantitats minses o poc abundants. A més, a la resta de la meitat oest arribaran algunes precipitacions disperses. La cota de neu voltarà els 800 metres, tot i que podrà baixar fins als 600 metres al Pirineu. Temperatures lleugerament més baixes.

La mar: Maror amb àrees de forta maror a tota la zona marítima.

Demà: Cel cobert o molt ennuvolat arreu fins a mig matí. A partir de llavors la nuvolositat minvarà d’oest a est. Al vessant nord del Pirineu s’espera precipitació durant tota la jornada, i a partir de mig matí, i de manera més aïllada, també a la resta del Pirineu i punts del Prepirineu. A més, des de mig matí fins a mitja la tarda també s’esperen alguns ruixats aïllats a la resta del país, preferentment a la meitat est, localment en forma de neu granulada. La cota de neu se situarà al voltant dels 600 metres, puntualment per sota.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET