El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Vilallonga de Ter

Data
AvuiDillunsDimartsDimecresDijousDivendresDissabte
  Neu Sol Neu Nevada intensa Neu i clarianes Ennuvolat Clarianes
Prob. precip. (%) 550559580255
Cota de neu (m) 90008006001006000
T. màxima (ºC) 4463-136
T. mínima (ºC) -3-6-8-7-9-8-8
Vent 5 km/h E 0 km/h C 0 km/h C 0 km/h C 20 km/h NO 10 km/h NO 0 km/h C
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Precipitacions a qualsevol punt

Cel cobert o molt ennuvolat fins al migdia, quan la nuvolositat minvarà d’oest a est i tendirà a quedar restringida al nord del Pirineu, punts del litoral nord i central, del prelitoral sud i de l’altiplà central. Fins al migdia s’esperen precipitacions a qualsevol punt i a la tarda minvaran progressivament d’oest a est fins a desaparèixer a partir de mitja tarda, excepte al vessant nord del Pirineu, on es mantindran durant tota la jornada. Les precipitacions seran disperses, d’intensitat feble i de quantitats minses o poc abundants, tot i que podran ser localment moderades i abundants en punts del litoral central i sud. La cota de neu se situarà entorn dels 1.000 metres, tot i que de matinada podrà baixar fins als 600 metres en punts del vessant sud del Pirineu. La temperatura mínima pujarà lleugerament i la màxima serà semblant.

La mar: Marejol amb àrees de maror a la Costa Brava, i maror a la resta.

Demà: Cel entre poc i mig ennuvolat en general, i molt ennuvolat o cobert al vessant nord del Pirineu, on pot haver-hi precipitacions continuades durant tot el dia. La temperatura màxima serà lleugerament més alta, mentre que la mínima serà més baixa.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET