Recordant Josep Planella Masdemont

Recordant Josep Planella Masdemont

Avui és un diumenge més que especial. He obert el diari i he vist el traspàs d’un bon amic, el senyor Planella, com li deia jo, i no puc negar-ho, un gran client de casa de la època de més de 60...

Josep Planella Masdemont, un apassionat del futbol

Cerca de difunts

Del
al

Difunts de Portbou

Nom del difunt Edat Lloc Cerimònia
Rosa Espadalé Farrús 92 Portbou 24/02/2020 Ampliar informació(+)
Va morir ahir, als 92 anys. Era de Portbou. Vídua de Mariano Alonso Asensio i deixa una filla. Exèquies, avui, a les 4 de la tarda, a l'església parroquial de Portbou.

Difunts a la zona de Portbou

Nom del difunt Edat Lloc Cerimònia
Dolors Culubret Oliveras 87 Biure 25/02/2020 Ampliar informació(+)
Va morir avui, als 87 anys. Era de Biure. Casada amb Josep Gironella Cardoner i deixa dos fills. Exèquies, demà, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Esteve de Biure.
Anna Heras i Pagès 84 Figueres 24/02/2020 Ampliar informació(+)
Va morir abans-d'ahir, als 84 anys. Era natural de Biure i vivia a Figueres. Vídua de Josep Illa Pujol i deixa quatre fills. Exèquies, avui, a les 10 del matí, a l'església parroquial de Sant Pere de Figueres.
Josep Jordà Puig 77 Figueres 24/02/2020 Ampliar informació(+)
Va morir abans-d'ahir, als 77 anys. Era natural d'Ogassa i vivia a Figueres. Casat amb M. Carmen Coll Torrent i deixa tres fills. Exèquies, avui, a les 4 de la tarda, a l'església parroquial de Santa Llogaia d'Àlguema.
Mariano Sánchez Bermúdez 92 Escala, l' 25/02/2020 Ampliar informació(+)
Va morir abans-d'ahir als 92 anys. Vivia a l'Escala. Casat i deixa dos fills. Exèquies, demà, a les 11 del matí, a la sala de cerimònies de Funerària Empordanesa-Áltima de Figueres.

En aquesta secció podeu consultar les necrològiques servides per les funeràries de les demarcacions de Girona, Barcelona i Tarragona.

Si esteu interessats a posar una esquela a l'edició impresa d'El Punt Avui,  truqueu al 972.18.64.00