Franja TV3

Dissabte, 31 octubre de 2020
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 355'
11.55
Sona9
Reïna
El pop majestuós de Reïna al descobert al programa. Venen de Manacor, a Mallorca, estudien a Barcelona i el 2020 han posat en marxa un grup de música en plena pandèmia. S'anomenen Reïna i són Carme Vives, Pere Amer, Adrià Mayordomo i Biel Riera.
Altres
Durada: 35'
12.30
Joc de cartes
Millor restaurant de cuina de mercat de Sant Feliu de Guíxols i Palamós
El Marc Ribas visita dos dels municipis més emblemàtics de la Costa Brava per trobar el restaurant amb la millor cuina de mercat. Un duel entre Palamós i Sant Feliu de Guíxols que va molt més enllà dels fogons. La primera visita és a Sant Feliu, on es descobreix El Tinglado, un local que no deixa indiferents els seus visitants quan descobreixen que a l'interior s'amaga una locomotora de tren. Després es viatja fins a Palamós per fer parada al Maria de Cadaqués, que, encara que el nom despisti, és una institució gastronòmica en el municipi del Baix Empordà, amb quatre generacions darrere. També a Palamós es visita La Salinera, un negoci amb bistes al mar on la famosa gamba local és l'absoluta protagonista. I, finalment, es torna a Sant Feliu de Guíxols per degustar la cuina de mercat d'Els Nois, un restaurant on la tradició és gairebé una religió per als seus responsables.
Altres
Durada: 75'
13.45
Zona zàping
En aquesta edició es pot veure com el toc de queda i les restriccions de mobilitat afectaran, o no, la celebració de la Castanyada i Halloween. A continuació, en una setmana en què el focus esportiu ha estat a la dimissió del president del Barça, Josep Maria Bartomeu, el programa mostra algunes de les reaccions divertides que ha provocat a les xarxes. També es veu un ciclista travessar el pont de Brooklyn fent el cavallet, un vol d'ocells seguint una barca a la vora del mar i un mètode infal·lible per aconseguir que tothom porti correctament la mascareta.
Altres
Durada: 45'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 75'
15.45
Tarda de cine: Els miracles del cel
Quan la Christy descobreix que l'Anna, la seva filla de 10 anys, té una malaltia rara sense solució, comença a buscar incansable una cura per a la seva filla. L'Anna té llavors un estrany accident i és rescatada. A partir d'aquest moment, la família comença a experimentar esdeveniments miraculosos que deixen els metges i la comunitat desconcertats i emocionats.
Pel·lícules
Durada: 110'
17.35
Tarda de cine: Lluny de la terra cremada
Sylvia, la gerent d'un restaurant, tracta els clients de manera amable i professional. Però oculta un tempestuós passat que ix a la llum quan rep la visita d'un estrany que ve de Mèxic. A Mèxic, una jove viu feliç amb el seu pare i el seu millor amic fins que un tràgic accident arruïna la seua vida. A la ciutat fronterera de Las Cruces, dos adolescents enamorats lluiten per tirar avant després de la sobtada mort dels pares. Finalment, una mestressa de casa que viu en una caravana es clava en un assumpte que farà que el món de Sylvia topete amb el d'aquests personatges.
Pel·lícules
Durada: 100'
19.15
Al cotxe
Juanra Bonet i Carme Conesa
Aquesta setmana, els protagonistes són l'actor, humorista i presentador Juanra Bonet i l'actriu Carme Conesa. Juanra Bonet puja al cotxe amb l'Eloi Vila per anar a l'aeroport, de tornada a Madrid, on viu i treballa. Durant el trajecte, Bonet repassa la seva vida professional des del començament, quan molt jove va descobrir el teatre al centre parroquial d'Horta, els estudis d'interpretació a Barcelona i el salt a TV3 fent petits papers al canal Super3. L'Eloi parla amb Juanra de la pandèmia i de com ha modificat els seus plans de treball, anul·lant tots els compromisos teatrals que tenia, tot i que ha servit per estar amb la família i gaudir de la paternitat recent. Més tard, Carme Conesa, que fa el personatge de Vicky, la mare del Ray, a la sèrie de TV3 Merlí. Sapere aude, puja també al cotxe amb l'Eloi Vila. Passant per la carretera de les Aigües de Barcelona, on fa el seu esport preferit, córrer, Conesa repassa els fets més destacats de la seva carrera professional i moments que han marcat la seva vida professional just quan acaba de fer 60 anys. Carme parla també de les seves parelles, de la seva filla Carme i de la seva afició a la pintura, amb què diu que medita, i del seu nou repte: fer la volta al món pilotant un vaixell.
Altres
Durada: 45'
20.00
Atrapa'm si pots
El programa estrena nova imatge. Renova el seu logo i el seu grafisme i disposa d'un nou plató. A més, incrementen els programes dedicats als més petits de la casa. Com sempre, sis concursants juguen per arribar a la fase final i aconseguir el pot del programa, però el concurs incorpora ara noves proves, com la fase 1, que presenta set enunciats sobre un personatge o un tema. Els participants han d'esbrinar si els enunciats són veritat o si es tracta d'un dels tres que no són certs.
Altres
Durada: 60'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 65'
22.05
Preguntes freqüents
Cristina Puig entrevista l'exconseller Xavier Vendrell, detingut en el marc de l'operació Volhov de la Guàrdia Civil, que investiga una vintena de polítics i empresaris catalans per suposat finançament il·legal de l'1-O. Posteriorment, s'analitza la situació dels hospitals i de les UCI a Catalunya amb Ricard Ferrer, cap del servei de Medicina Intensiva del Vall d'Hebron. A més, sor Lucia Caram, responsable de la Plataforma d'Aliments de Manresa, parla dels efectes socials i econòmics de la pandèmia.
Altres
Durada: 205'
01.30
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 150'
04.00
Rumba a l'estudi
La Séptima trastada. Espai musical.
Altres
Durada: 60'
05.00
Folc a l'estudi
Genís Barcons. Espai musical.
Altres
Durada: 60'