Franja TV3

Dimecres, 1 febrer de 2023
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 120'
08.00
Els matins
Magazín d'actualitat que inclou entrevistes, reportatges i debats, entre altres seccions.
Altres
Durada: 150'
10.30
Tot es mou
Magazín d'entreteniment que no perd de vista l'actualitat. Un programa fresc i proper en què els presentadors s'acosten d'una manera informal i distesa als esdeveniments del dia a dia.
Altres
Durada: 200'
13.50
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 40'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Cuines
Hummus d'ametlla salada
El cuiner Marc Ribas és l'encarregat d'entrar cada dia a casa de la gent amb l'objectiu de contagiar-los la seva passió per la cuina.
Altres
Durada: 15'
15.55
Com si fos ahir
La Gemma està trista per la discussió amb l'Andreu i, per animar-la, el Toni decideix anunciar a la família que la Gemma i ell es casen. Més tard, la Patri explica a l'Andreu que hi haurà casament, cosa que ell no sabia, i decideix disculpar-se amb la Gemma. El Jordi, per part seva, enfonsa més el Valeri quan li recomana que abandoni la seva idea de ser artista i es dediqui a vendre mobles. Posteriorment, el Valeri, molt afectat per aquests comentaris negatius, vol deixar el món de l'art, però la Gina l'anima a fer-se valer davant d'aquells que l'han criticat. Paral·lelament, la Gina veu que el Jordi té una aplicació per invertir en criptomonedes i s'amoïna, encara que el Jordi nega que estigui ficat en el tema i amaga al Valeri que està invertint. A més, per culpa de la competència, la situació al Burger comença a ser preocupant, i el Toni petit i la Marta fan tàndem per trobar-hi solucions. Finalment, el Dani anuncia a la Marta que deixa la franquícia i obre un restaurant a Torelló, on s'emporta l'Olaf.
Sèries
Durada: 40'
16.35
Planta baixa
Magazín d'actualitat social i política, amb reporters al carrer, moltes connexions, sense tertúlies i amb públic al plató.
Altres
Durada: 220'
20.15
Està passant
Informatiu satíric que analitza les claus de l'actualitat del dia i en busca la part divertida.
Altres
Durada: 45'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
22.10
Oswald. El Falsificador: La sèrie
Kike Maíllo aconsegueix posar-se en contacte amb Oswald Aulestia, un barceloní carismàtic, irreverent i provocador que s'ha escapat de la justícia moltes vegades. El falsificador accepta ser entrevistat i explicar la seva història: una vida d'art, crim, pirateria, viatges, festes, excessos i en què mai no se sap què és veritat i què és mentida. Amagat darrere unes ulleres de mirall i una gorra de beisbol, i amb el seu bigoti identificatiu, és difícil de saber si les històries inversemblants que explica Oswald són reals o una invenció per engrandir el seu mite. Finalment, els testimonis de diverses persones vinculades a ell ajuden a compondre el retrat polièdric d'un home captivador, seductor i políticament incorrecte, que atrau per la seva personalitat i el misteri de les seves històries.
Documentals
Durada: 45'
22.55
El negre de Banyoles
Vicent Andrés Estellés
Daura Managara viatja fins al poble natal de Vicent Andrés Estellés, Burjassot, al País Valencià. Nascut al cor d'una família humil i treballadora, i amb l'amor com a principal font d'inspiració, el programa intenta redescobrir el seu món acompanyat del repicar nocturn d'una màquina d'escriure. A més, Daura visita l'últim forn que va tenir la família Estellés i per on va córrer el poeta de petit. Més tard, l'espai coneix i conversa amb una de les seves netes. Finalment, com que Estellés va abandonar la tradició familiar i va deixar d'amassar pa per començar a amassar paraules, Daura fa el camí invers i es lleva ben d'hora per fer d'aprenent de forner amb Rafel Castelló en un dels forns més emblemàtics de Burjassot, el forn Virgen de la Cabeza.
Altres
Durada: 40'
23.35
Més 324
Espai de debat on es confronten diferents punts de vista sobre temes d'actualitat de Catalunya i del món.
Altres
Durada: 120'
01.35
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 145'
04.00
Rumba a l'estudi
Els Pali. Espai musical.
Altres
Durada: 60'
05.00
Folc a l'estudi
Aubades. Espai musical.
Altres
Durada: 60'