Franja TV3

Dissabte, 29 gener de 2022
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 355'
11.55
Primera Divisió Femenina
Després de guanyar la Supercopa d'Espanya, el Barça es retroba amb la Lliga i rep la visita del Betis. Les blaugranes, líders destacades del campionat i amb ple de victòries, van camí de firmar una lliga perfecta. Abans del partit, les de Jonatan Giráldez ofereixen el títol de la Supercopa als aficionats presents a l'estadi. Comentaristes: Àlex Castells i Gerard Autet. Des de l'Estadi Johan Cruyff.
Esports
Durada: 115'
13.50
Zona zàping
A la secció No te la fotis, els espectadors mostren, sobretot, imatges de neu, amb diverses caigudes amb esquís, trineus, snowboards, patinant sobre gel i des del telecadira. A continuació, el protagonisme de la setmana se l'emporten les connexions en directe, en què el més important no és el que diu la reportera, sinó el que passa al darrere. Així mateix, el programa mostra el millor del triomf del Barça a la Supercopa i el d'Asisa Borges Vall en tennis taula, amb un parell de punts espectaculars. Més tard, les millors imatges de l'Open d'Austràlia de tennis, un salt de 2.160 graus als X-Games i un resum d'allò més accidentat del Ral·li de Montecarlo. A més, el grup Ginestà presenta el seu nou disc al Top 1.
Altres
Durada: 40'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Tarda de cine: Comissari Dupin. Onades bretones
A 10 milles marines de Concarneau, a la platja de la pintoresca illa de Saint Nicolas, hi apareixen tres cadàvers. Es tracta dels cossos de Lucas Lefort, el propietari de l'escola de vela de l'illa, de Yannug Konan, un empresari de la construcció amb fama d'estafador, i del ric vividor Grégoire Pajot. Quan el Dupin descobreix que tots tres homes, després d'un sopar al restaurant de l'illa, van sortir a navegar malgrat els avisos de tempesta, està temptat de tancar el cas i considerar-lo un tràgic accident. Posteriorment, l'informe del forense constata que les víctimes, a més d'alcohol, tenien un nivell elevat de tranquil·litzants a la sang. La hipòtesi de l'accident, doncs, no se sosté: es tracta d'un triple assassinat.
Pel·lícules
Durada: 95'
17.15
Tarda de cine: Algú ens vigila
Tres assassinats violents tenen desconcertada la policia de Londres. Malgrat que sembla que han estat comesos per un únic autor, cap dels crims sembla que tingui un mòbil clar, i no hi ha gairebé cap connexió entre les tres víctimes, dues dones d'edat avançada i el marit de Gillian Ward. La Gillian és mare d'una adolescent i amant de John Burton, un expolicia que es va veure obligat a deixar el cos després de rebre una denúncia per assetjament sexual. La dona decideix investigar el cas pel seu compte i descobreix una història d'abusos, solitud i venjança.
Pel·lícules
Durada: 100'
18.55
Res és impossible
David Verdaguer, Clara Segura-Ivan Labanda,Maialen-Sílvia Abril
L'actor David Verdaguer i l'actriu Clara Segura mostren la seva devoció pels jocs de màgia de l'Antonio, i expliquen els seus plans més immediats. A continuació, la humorista i actriu Sílvia Abril parla de la seva faceta com a escriptora de llibres infantils. Així mateix, el professor d'Operación Triunfo i actor de Polònia Ivan Labanda i una de les alumnes més estimades de l'acadèmia, la basca Maialen Gurbindo, revelen com ha estat la seva relació en l'última edició del concurs. A més, el grup musical La Pegatina presenta la cançó Como se hacen las flores.
Altres
Durada: 60'
19.55
No tenim vergonya
El programa fa un repàs dels 35 anys de TV3 i, des d'un altre punt de vista, rememora algunes de les situacions viscudes al llarg de la història de la televisió pública de Catalunya. En 35 anys hi ha hagut temps per a tot, i molts moments que ja estaven oblidats despertaran sensacions viscudes fa 10, 20 o 30 anys.
Altres
Durada: 10'
20.05
Atrapa'm si pots
Programa de preguntes i respostes que convida l'espectador a participar des de casa seva.
Altres
Durada: 55'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 65'
22.05
Preguntes freqüents
Cristina Puig entrevista el catedràtic d'Economia Santiago Niño Becerra per conèixer les conseqüències econòmiques del conflicte entre Rússia i Ucraïna més enllà de l'escalada diplomàtica. A continuació, es conversa amb Jordi Borràs, la setmana que un policia nacional ha acceptat un any de presó per agredir-lo. El fotoperiodista comparteix taula amb Xavier Rius Sant, que ha publicat el llibre Els ultres són aquí, una anàlisi dels trets distintius de la ultradreta del segle XXI. A més, es conversa amb Leonardo Schwebel, periodista mexicà que aquesta setmana s'ha fet popular per un vídeo amb un vehement discurs contra els antivacunes.
Altres
Durada: 205'
01.30
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 150'
04.00
Rumba a l'estudi
El Fugitiu. Espai musical.
Altres
Durada: 60'
05.00
Folc a l'estudi
Flowk. Espai musical.
Altres
Durada: 60'