Franja Antena.Neox

Dijous, 25 abril de 2024
06.00
Hoteles con encanto
Espai que mostra les particularitats que ens fan distingir un hotel d'un altre. Hi ha tants hotels i maneres de classificar-los com a tipus de clients.
Documentals
Durada: 60'
07.00
Neox Kidz
Inclou Érase una vez... el cuerpo humano, Gormiti season, Campeones: Oliver y Benji i Pokémon, advanced: Emisión de los capítulos 637, 638 y 639.
Infantils
Durada: 200'
10.20
El príncipe de Bel Air
Romper no es fácil (I)
Emissió dels capítols Cuando Will vuelve, Reservame el último trance, Helena, la boxeadora, Yo, payaso i Romper no es fácil (I).
Sèries
Durada: 130'
12.30
Los Simpson
Confía, pero verifica
Emissió dels capítols La venganza es un plato que se sirve tres veces, Lisa, la reina del drama, El bueno, el triste y la drogadicta, La bruja bravata, Oh, hermano. ¿Dónde estás?, A mi chucho con amor, Homer va a la escuela preparacionista i Confía, pero verifica.
Sèries
Durada: 200'
15.50
The Big Bang Theory
El enredo del Bitcoin
Emissió dels capítols La proposición de la proposición, El enigma del Comic-Con, La identificación de la escotilla de escape, La fluctuación de la colaboración, La metodología de la geología, El efecto Tesla i El enredo del Bitcoin.
Sèries
Durada: 160'
18.30
El joven Sheldon
Un parasol y un brazo como un cañón
Emissió dels capítols Un reactor nuclear y un chico llamado Amorcito, David, Goliat y un batido del fondo, Una emergencia matemática y hojas de palmas tiesas, Una piña y el seno de la amistad entre hombres i Un parasol y un brazo como un cañón.
Sèries
Durada: 110'
20.20
Chicago P.D.
Siete imputados
Emissió dels capítols Ejército de uno, Encrucijada, Reforma, Como son los héroes, Promesa, Asilo religioso, Ahora sí la recuerdo i Siete imputados.
Sèries
Durada: 395'
02.55
Jokerbet: ¡damos juego!
Programa de casino i apostes esportives.
Altres
Durada: 45'
03.40
The Game Show
Espai en el qual es repassen les millors estratègies de joc per a la ruleta, el black jack i el pòquer.
Altres
Durada: 45'
04.25
Minutos musicales
Música en directe interpretada per artistes de primer nivell. Un espai pensat i dissenyat per als amants de la música.
Altres
Durada: 95'