Franja 33

Dimarts, 28 novembre de 2023
06.00
Wow! English Method
Programa per aprendre anglès a través de vídeos educatius protagonitzats per l'Steve i la Maggie. Inclou històries i cançons que ajuden els nens i nenes a escoltar, reaccionar i parlar anglès mentre es diverteixen.
Infantils
Durada: 23'
06.23
Ideafix i els irreductibles
Inclou Nit en blanc a Lutècia i Molles de pa i circ
Infantils
Durada: 23'
06.46
La colla de la selva al rescat!
Inclou Els Cinc Taos del Tro i Papà Miguel
Infantils
Durada: 24'
07.10
Súper 4
Negatius. Quatre personatges playmobil que no poden ser més diferents es mouen entre mons, tant del passat com del futur.
Infantils
Durada: 13'
07.23
Els germans Kratt
El duplicador de gossos salvatges. Versió animada de les experiències dels germans Chris i Martin Kratt, dos germans zoòlegs, aventurers i creadors de diverses sèries d'èxit sobre la vida dels animals salvatges. Ara, transformats en dibuixos animats, també mostren les conductes dels animals que viuen en llibertat, en un entorn salvatge.
Infantils
Durada: 22'
07.45
La vida en calçotets
L'efecte Jennah. El Jipé, el Pedro i l'Issa són tres amics preadolescents disposats a fer el que calgui per deixar de ser uns perdedors i esdevenir populars.
Infantils
Durada: 13'
07.58
Agent Binky: Mascotes de l'univers
Inclou Sopa-nova i Un dia pelat
Infantils
Durada: 22'
08.20
Titó
Excursió amb tortugues. A cada capítol, Titó va d'excursió a un lloc atractiu per als nens, com ara granges, platges i trens. Així mateix, des de l'entreteniment i l'humor ensenya coneixements bàsics. A més, Titó es troba amb el John C., un australià que parla íntegrament en anglès i que aporta el punt més extrem de comicitat.
Infantils
Durada: 10'
08.30
El Mic i els seus amics
Pintar, enganxar, retallar. El Mic és un nino fet de llana, rialler i trapella. Sempre té ganes de jugar i de descobrir-ho tot amb els seus amics, el Cincsegons, el Cargol i la Mosca.
Infantils
Durada: 10'
08.40
Petit
Pluja sol. El Petit és el més petit de la classe, i per això rep el seu nom, però, a més, és el més curiós i imaginatiu. A través de la seva mirada, veiem el món tenyit amb el seu l'enginy i la seva originalitat.
Infantils
Durada: 8'
08.48
Pirata i Capitano
L'embolic dels Picapinça. A bord de la Calavera Rosa, la Pirata i la seva fidel tripulació naveguen pel Gran Oceà buscant tresors al fons del mar.
Infantils
Durada: 12'
09.00
Pfffirates
A toc de tucatoc. A l'illa de Calipso, la capitana Lamar ha muntat un campament per a aprenents de pfffirata juntament amb el senyor Duncan i el seu lloro. Els nois i les noies que hi van s'han dividit en tres equips que han de fer exercicis i proves per aprendre a treballar en equip, vèncer la por i arribar a ser la pròxima generació de pfffirates.
Infantils
Durada: 11'
09.11
Dino tren
L'Iggy Iguanodont. Els infants, en la seva fascinació pels dinosaures i els trens, mostren un gran interès per la ciència i pels valors de la solidaritat i l'amistat.
Infantils
Durada: 12'
09.23
Dot.
Inclou El mestre de l'espant 2.0 i Els ous es fan esperar
Infantils
Durada: 21'
09.44
Zoom, el dofí blanc
Inclou Darrere de les càmeres i L'enamorada de l'oncle Patrick
Infantils
Durada: 24'
10.08
Ideafix i els irreductibles
Inclou Els irreductibles van al circ i Descans per força
Infantils
Durada: 23'
10.31
Vicky, el viking
Inclou El martell encastat a la pedra i La caverna de les paraules congelades
Infantils
Durada: 24'
10.55
Els Dalton
Inclou Als Dalton els creixen els ullals, La fúria dels Dalton, Guardes, atureu els Dalton!, El gegant i La veu és lliure
Infantils
Durada: 34'
11.29
Súper 4
Inclou La Ruby, la reina dels mars (I) i La Ruby, la reina dels mars (II)
Infantils
Durada: 25'
11.54
Les noves aventures de Peter Pan
Alerta a Londres. Cada dia, quan es fa fosc, el Peter Pan i la Campaneta es presenten sense falta a casa dels Darling per emporar-se la Wendy, el John i el Michael al País de Mai Més, el paradís dels somnis, allà on les aventures més esbojarrades sempre es fan realitat.
Infantils
Durada: 22'
12.16
Prodigiosa: Les aventures de Ladybug i Gat Noir
Determinació. La Marinette sembla una adolescent normal i corrent, però la jove porta una atrafegada doble vida. Quan no està somiant desperta amb el seu adorat Adrien, es transforma en la superheroïna Ladybug.
Infantils
Durada: 21'
12.37
Robin Hood, el trapella de Sherwood
Inclou El llibre d'en Merlí (III) i L'administrador
Infantils
Durada: 23'
13.00
Les Sisters
Inclou Duo de germanes i Crisi de creixement
Infantils
Durada: 23'
13.23
Els germans Kratt
Inclou L'intercanvi de closques dels bernats ermitans i Quan els peixos volin
Infantils
Durada: 42'
14.05
One piece
Inclou La conspiració d'Spandam. El dia que el tren de mar va trontollar i La mort d'un home llegendari. El dia que el tren de mar va plorar
Infantils
Durada: 47'
14.52
Inuyasha
El llaç que ens uneix: El fragment de l'esfera dels quatre esperits (I). L'estudiant Kagome, que de sobte apareix al Japó feudal, s'ajunta amb el mig dimoni Inuyasha per recuperar les restes d'una joia sagrada.
Infantils
Durada: 25'
15.17
El xai Shaun
Inclou L'entrenament d'en Bitzer, Els testos s'asssemblen a les olles i Els porcs la fan grossa
Infantils
Durada: 19'
15.36
L'hora del Timmy
La galeta del Timmy. Sèrie que explica la vida del Timmy, un xai que acaba de fer 3 anys i comença a anar a l'escola.
Infantils
Durada: 10'
15.46
Una mà de contes
Si és bon canvi per tu, és bon canvi per mi. Programa que convida a endinsar-se en el món de l'art i la literatura, de la música i dels mitjans audiovisuals de la mà dels contes. Són contes de viatges, del món, d'animals o de por, fets amb dinar o amb objectes quotidians, entre altres.
Infantils
Durada: 9'
15.55
El Mic i els seus amics
Quantes formes! El Mic és un nino fet de llana, rialler i trapella. Sempre té ganes de jugar i de descobrir-ho tot amb els seus amics, el Cincsegons, el Cargol i la Mosca.
Infantils
Durada: 10'
16.05
Els contes de la Pinya
El soldadet de plom. Espai en què el comunicador Òscar Dalmau i la seva gosseta Pinya expliquen contes per anar a dormir.
Infantils
Durada: 8'
16.13
Els contes de la Masha
Inclou Farinetes de destral i Ves a no sé on
Infantils
Durada: 13'
16.26
Zoom, el dofí blanc
El retorn de l'Igor. El Zoom és un dofí blanc que viu a l'illa de Maotou, prop de Tahití, amb els amics, el Yann, la seva germana Marina i el Patrick, l'oncle de tots dos. Cada dia viuen aventures relacionades amb el mar i amb la flora i la fauna de l'entorn.
Infantils
Durada: 12'
16.38
Agent Binky: Mascotes de l'univers
Inclou A volar, globus i Fuig d'aquí, aspiradora
Infantils
Durada: 22'
17.00
Petit
Blim Blim. El Petit és el més petit de la classe, i per això rep el seu nom, però, a més, és el més curiós i imaginatiu. A través de la seva mirada, veiem el món tenyit amb el seu l'enginy i la seva originalitat.
Infantils
Durada: 7'
17.07
Una mà de contes
D'aquí no em moc! Programa que convida a endinsar-se en el món de l'art i la literatura, de la música i dels mitjans audiovisuals de la mà dels contes. Són contes de viatges, del món, d'animals o de por, fets amb dinar o amb objectes quotidians, entre altres.
Infantils
Durada: 11'
17.18
El Mic i els seus amics
El Mic canta la cançó de la lluna. El Mic és un nino fet de llana, rialler i trapella. Sempre té ganes de jugar i de descobrir-ho tot amb els seus amics, el Cincsegons, el Cargol i la Mosca.
Infantils
Durada: 10'
17.28
Els contes de la Pinya
Els músics de Bremen. Espai en què el comunicador Òscar Dalmau i la seva gosseta Pinya expliquen contes per anar a dormir.
Infantils
Durada: 5'
17.33
L'hora de berenar
Escola Mas Prats i Escola Mare de Deu de Montserrat
Espai en què alumnes de diverses escoles proposen idees variades per a un berenar sa i original.
Altres
Durada: 3'
17.36
Titó
Excursió a l'artesania de Pauma. A cada capítol, Titó va d'excursió a un lloc atractiu per als nens, com ara granges, platges i trens. Així mateix, des de l'entreteniment i l'humor ensenya coneixements bàsics. A més, Titó es troba amb el John C., un australià que parla íntegrament en anglès i que aporta el punt més extrem de comicitat.
Infantils
Durada: 10'
17.46
La família Teixó-Guineu
Inclou Això no és art i Els records del Timbal
Infantils
Durada: 25'
18.11
Polinópolis
Plantats-La primera vegada que em van controlar la ment. El Milo és un nen que viu a Polinòpolis, un poble molt particular. Allà hi conviu tota mena d'éssers fantàstics, com els seus amics, que tenen formes i atributs variats i sobrenaturals. Aquesta colla singular travessa l'aventura de créixer i de viure per primera vegada experiències i desafiaments.
Infantils
Durada: 10'
18.21
Els germans Kratt
El rei de les cobres. Versió animada de les experiències dels germans Chris i Martin Kratt, dos germans zoòlegs, aventurers i creadors de diverses sèries d'èxit sobre la vida dels animals salvatges. Ara, transformats en dibuixos animats, també mostren les conductes dels animals que viuen en llibertat, en un entorn salvatge.
Infantils
Durada: 21'
18.42
El carrer Scream
Inclou Les rodes de la mort i Un cap de sort
Infantils
Durada: 21'
19.03
Què deu ser?
El treball. L'Hug té molta curiositat i no para de fer-se preguntes. Amb la Lily i el Fèlix, els seus dos millors amics, xerren i aprenen a reflexionar i a formar-se les seves pròpies opinions.
Infantils
Durada: 5'
19.08
La vida en calçotets
Pedro 3.0. El Jipé, el Pedro i l'Issa són tres amics preadolescents disposats a fer el que calgui per deixar de ser uns perdedors i esdevenir populars.
Infantils
Durada: 11'
19.19
El món genial del Tom Gates
L'assemblea de l'escola. Al Tom Gates li encanten les gofres amb caramel, jugar amb el seu millor amic Derek i tocar amb el grup que tenen tots dos. També li agrada dibuixar, fer treballs manuals, cantar i fer bromes a la seva germana Dèlia, tot i que sempre està de mal humor, entre moltes altres coses.
Infantils
Durada: 11'
19.30
Info K
Informatiu infantil i juvenil. L'espai fa un èmfasi especial en temes relacionats amb la quotidianitat dels nens i les nenes amb diversitat funcional, en les iniciatives o propostes que tinguin per objectiu posar en valor la llengua catalana i en aspectes relacionats amb la salut sexual.
Infantils
Durada: 15'
19.45
Ronja, la filla del bandoler
Una primavera meravellosa. La Ronja és l'única filla del cap d'un grup de bandolers. Quan fa 10 anys, el seu pare decideix que ha de seguir els seus passos. La Ronja descobreix les meravelles i els perills que amaga el bosc i de seguida s'espavila i aprèn a superar la por.
Infantils
Durada: 25'
20.10
Beta Podcast
Ens capbussem al fons marí. Lola, Grau, Kai i Jan, els quatre integrants de Beta, es reuneixen, al magatzem on viuen, per parlar dels temes que els interessen, els motiven i els preocupen.
Infantils
Durada: 10'
20.20
Ràndom
Espai que realitza un recorregut per diferents temes i formats com ara la música, els videojocs, l'anime, les tendències a les xarxes socials i el cinema, entre moltes altres coses, i genera un debat crític i divers. A més, es fan connexions en directe i els espectadors es converteixen en creadors de contingut mentre decideixen el rumb del programa.
Altres
Durada: 25'
20.45
La casa d'Anubis
La casa de les preguntes. Nina Martin arriba a Anglaterra per estudiar en un internat, on li han assignat una residència envoltada de misteri anomenada la Casa d'Anubis. La desaparició de la Joy, una de les alumnes, és el punt de partida d'una sèrie d'esdeveniments enigmàtics que marquen tot el curs escolar.
Infantils
Durada: 22'
21.07
El detectiu Conan
Inclou Tres dies amb en Heiji Hattori (IV) i Una coartada de color groc
Infantils
Durada: 48'
21.55
El gran dictat
Concurs cultural que premia l'ús correcte de la llengua catalana.
Altres
Durada: 20'
22.15
Pel·lícula: Everest
Descriu el recorregut impressionant de dues expedicions que s'enfronten a una de les pitjors tempestes de neu mai conegudes pels humans. Els alpinistes han de posar a prova la seva fortalesa mental lluitant contra la fúria desfermada dels elements per superar obstacles impossibles en un esforç desesperat per sobreviure.
Pel·lícules
Durada: 110'
00.05
Inèdits
Leslie Nielsen
El programa recupera dels arxius de TV3 l'entrevista que Jaume Figueras va fer a l'actor canadenc Leslie Nielsen, conegut per les seves aparicions a pel·lícules com Aterriza como puedas i altres treballs dels germans Zucker i Jim Abrahams. Nielsen és el cas paradigmàtic d'un actor que, a meitat de la seva carrera professional, va canviar totalment de registre.
Altres
Durada: 30'
00.35
Pel·lícula: Estiu 1993
Després que els seus pares morin de sida, la Frida, una nena de 6 anys, abandona Barcelona i se'n va a viure al camp amb els seus oncles i la filla d'aquests, l'Anna, una criatura de 3 anys. La Frida ha d'afrontar el seu primer estiu amb la nova família adoptiva i adaptar-se a un entorn rural, allunyada de tot el que ha conegut. Una tasca que no li resulta gens fàcil, ja que el fet d'haver d'encaixar en aquest nou ambient li provoca malalties psicosomàtiques. Durant l'estiu del 1993, la Frida aprèn a acceptar la seva pena i el seu dolor, mentre els seus pares adoptius aprenen a estimar-la com si fos la seva pròpia filla.
Pel·lícules
Durada: 95'
02.10
Somiem el futur
L'energia del futur
L'any 2050 la població mundial superarà els 9.000 milions d'habitants i les necessitats energètiques es duplicaran. Per respondre a la demanda mundial, la producció d'energia hauria de créixer un 75% des d'ara fins llavors. De moment, els combustibles fòssils que avui s'utilitzen massivament es van esgotant, i tard o d'hora s'acabaran.
Documentals
Durada: 50'
03.00
Boscos
Boscos de Pi Roig, Cadí
Martí Boada puja al Cadi per descobrir els boscos de pi vermell, el segon arbre més abundant a Catalunya.
Documentals
Durada: 25'
03.25
Riu avall
Inclou Freser i Ribera Salada
Documentals
Durada: 50'
04.15
Karakia
Moussa, Dakar/Rosi, Mèxic
Espai divulgatiu que utilitza la gastronomia per aproximar-se a la cultura dels immigrants de Catalunya.
Altres
Durada: 35'
04.50
Xarxa natura
L'Albera
A la llista d'espais inclosos a la Xarxa Natura 2000 hi ha tots els parcs naturals, però també molts altres espais emblemàtics, com ara les Guilleries, l'estany de Banyoles, l'Alta Garrotxa, la serra del Montsec o les Gavarres. La majoria d'aquests espais són veritables desconeguts, i els seus valors naturals i culturals no han estat mai objecte de cap divulgació específica.
Documentals
Durada: 5'
04.55
L'illa del tresor
Salvador Paniker
Espai particular en què personatges del món de l'art i de la cultura parlen sobre els temes més diversos. Els presentadors compten amb la col·laboració de les actrius Isabel Bres, Georgina Cardona i Karla Junyent.
Altres
Durada: 30'
05.25
L'illa del tresor
Gerard Quintana
Espai particular en què personatges del món de l'art i de la cultura parlen sobre els temes més diversos. Els presentadors compten amb la col·laboració de les actrius Isabel Bres, Georgina Cardona i Karla Junyent.
Altres
Durada: 25'
05.50
Videoclips
Espai musical.
Altres
Durada: 10'