Franja 33

Diumenge, 29 maig de 2022
06.00
Teo
En Teo està malalt. El títol de la sèrie és el nom del seu protagonista, un nen pèl-roig d'uns 4 anys, inquiet i curiós, tendre i bon jan, que vesteix una granota i un jersei de ratlles.
Infantils
Durada: 10'
06.10
Saari
La borla. Un grup d'amics, Pop, Buu l'òliba, el sensible Pii i Rikitiki, l'ocell bohemi, exploren el món fantàstic i imaginari de l'illa Saari, on troben inesperades i divertides maneres de viure els canvis de la infantesa.
Infantils
Durada: 2'
06.12
Saari
Rikitiki es fa mal. Un grup d'amics, Pop, Buu l'òliba, el sensible Pii i Rikitiki, l'ocell bohemi, exploren el món fantàstic i imaginari de l'illa Saari, on troben inesperades i divertides maneres de viure els canvis de la infantesa.
Infantils
Durada: 3'
06.15
Saari
Un dia de pluja. Un grup d'amics, Pop, Buu l'òliba, el sensible Pii i Rikitiki, l'ocell bohemi, exploren el món fantàstic i imaginari de l'illa Saari, on troben inesperades i divertides maneres de viure els canvis de la infantesa.
Infantils
Durada: 3'
06.18
Saari
La festa. Un grup d'amics, Pop, Buu l'òliba, el sensible Pii i Rikitiki, l'ocell bohemi, exploren el món fantàstic i imaginari de l'illa Saari, on troben inesperades i divertides maneres de viure els canvis de la infantesa.
Infantils
Durada: 3'
06.21
Saari
El barret. Un grup d'amics, Pop, Buu l'òliba, el sensible Pii i Rikitiki, l'ocell bohemi, exploren el món fantàstic i imaginari de l'illa Saari, on troben inesperades i divertides maneres de viure els canvis de la infantesa.
Infantils
Durada: 4'
06.25
Els mixets
TV-Mixet. S'expliquen històries de la vida de tres gatets: el Flam, el Tortell i la petita Dolça, que són fills d'un treballador d'una fàbrica de pastissos i llaminadures. Els tres germans no s'estan mai quiets i troben sempre la manera de resoldre les situacions en què es troben.
Infantils
Durada: 5'
06.30
Els mixets
El peix de colors. S'expliquen històries de la vida de tres gatets: el Flam, el Tortell i la petita Dolça, que són fills d'un treballador d'una fàbrica de pastissos i llaminadures. Els tres germans no s'estan mai quiets i troben sempre la manera de resoldre les situacions en què es troben.
Infantils
Durada: 5'
06.35
Els mixets
El circ dels Mixets. S'expliquen històries de la vida de tres gatets: el Flam, el Tortell i la petita Dolça, que són fills d'un treballador d'una fàbrica de pastissos i llaminadures. Els tres germans no s'estan mai quiets i troben sempre la manera de resoldre les situacions en què es troben.
Infantils
Durada: 5'
06.40
Leo, el guardabosc
La manta dels esculls. El Leo i la Katie són dos germanets aprenents de guardabosc. Viuen en plena natura amb el seu gosset Heroi i, molt sovint, troben animals perduts al jardí. Quan això passa, busquen informació sobre l'animal i viatgen fins al seu lloc d'origen per alliberar-lo.
Infantils
Durada: 11'
06.51
Leo, el guardabosc
La girafa de Rotschild. El Leo i la Katie són dos germanets aprenents de guardabosc. Viuen en plena natura amb el seu gosset Heroi i, molt sovint, troben animals perduts al jardí. Quan això passa, busquen informació sobre l'animal i viatgen fins al seu lloc d'origen per alliberar-lo.
Infantils
Durada: 12'
07.03
Els o-o-ossets
L'informatiu del Bucky. El Bucky és un os bru molt enèrgic a qui li encanta tot allò que estigui relacionat amb la tecnologia. Mentrestant, el seu millor amic, el Bjorn, és un os polar molt tranquil i un gran defensor de tot allò natural. Tot i les seves diferències, són amics inseparables, sempre s'ajuden en tot i juguen molt amb l'encantadora Franny, una guineu del bosc.
Infantils
Durada: 5'
07.08
Els o-o-ossets
El repartidor d'amabilitat. El Bucky és un os bru molt enèrgic a qui li encanta tot allò que estigui relacionat amb la tecnologia. Mentrestant, el seu millor amic, el Bjorn, és un os polar molt tranquil i un gran defensor de tot allò natural. Tot i les seves diferències, són amics inseparables, sempre s'ajuden en tot i juguen molt amb l'encantadora Franny, una guineu del bosc.
Infantils
Durada: 6'
07.14
Els o-o-ossets
El quatre ulls. El Bucky és un os bru molt enèrgic a qui li encanta tot allò que estigui relacionat amb la tecnologia. Mentrestant, el seu millor amic, el Bjorn, és un os polar molt tranquil i un gran defensor de tot allò natural. Tot i les seves diferències, són amics inseparables, sempre s'ajuden en tot i juguen molt amb l'encantadora Franny, una guineu del bosc.
Infantils
Durada: 5'
07.19
Els o-o-ossets
La desfilada. El Bucky és un os bru molt enèrgic a qui li encanta tot allò que estigui relacionat amb la tecnologia. Mentrestant, el seu millor amic, el Bjorn, és un os polar molt tranquil i un gran defensor de tot allò natural. Tot i les seves diferències, són amics inseparables, sempre s'ajuden en tot i juguen molt amb l'encantadora Franny, una guineu del bosc.
Infantils
Durada: 7'
07.26
L'abella Maia
Harmonia al prat. La Maia és una abella diferent de totes les altres. La curiositat, l'inconformisme i les ganes de viure aventures l'han portat, en contra de totes les normes, a fer vida amb tots els animals del prat. I és que el món és massa gran i meravellós per quedar-se tancada dins d'un rusc.
Infantils
Durada: 11'
07.37
L'abella Maia
La nit dels gegants. La Maia és una abella diferent de totes les altres. La curiositat, l'inconformisme i les ganes de viure aventures l'han portat, en contra de totes les normes, a fer vida amb tots els animals del prat. I és que el món és massa gran i meravellós per quedar-se tancada dins d'un rusc.
Infantils
Durada: 13'
07.50
Noddy, un detectiu al País de les Joguines
El cas de la pluja de pastanagues. El Noddy i els seus amics fan de detectius i resolen els misteris de Toyland.
Infantils
Durada: 11'
08.01
Noddy, un detectiu al País de les Joguines
El cas dels minis desapareguts. El Noddy i els seus amics fan de detectius i resolen els misteris de Toyland.
Infantils
Durada: 12'
08.13
Masha i l'os
Dispara. La Masha és una nena inquieta que explora el món. L'Os és un animal amb un gran cor que es converteix en el seu accidental company d'aventures.
Infantils
Durada: 6'
08.19
Masha i l'os
Trapelleries. La Masha és una nena inquieta que explora el món. L'Os és un animal amb un gran cor que es converteix en el seu accidental company d'aventures.
Infantils
Durada: 7'
08.26
Masha i l'os
Dues és massa. La Masha és una nena inquieta que explora el món. L'Os és un animal amb un gran cor que es converteix en el seu accidental company d'aventures.
Infantils
Durada: 8'
08.34
El Mic i els seus amics
El Cargol xino-xano. El Mic és un nino fet de llana, rialler i trapella. Sempre té ganes de jugar i de descobrir-ho tot amb els seus amics, el Cincsegons, el Cargol i la Mosca.
Infantils
Durada: 26'
09.00
El llibre de la selva
El rei Baloo. El Mowgli és un nen criat a la selva pel Baloo, un ós entranyable que li transmet valors, i la Bagheera, la pantera encarregada de protegir-lo dels perills que se li presenten. Aquesta és una tasca molt difícil per a un jove noi que vol conèixer la jungla.
Infantils
Durada: 12'
09.12
GhostForce
Levisfer. Tres estudiants de secundària són uns superherois que lluiten secretament contra els fantasmes que assetgen la ciutat.
Infantils
Durada: 11'
09.23
GhostForce
Grafuriós. Tres estudiants de secundària són uns superherois que lluiten secretament contra els fantasmes que assetgen la ciutat.
Infantils
Durada: 14'
09.37
Robin Hood, el trapella de Sherwood
Sense fer soroll. El Robin és un heroi de 10 anys que viu al costat dels seus amics més aventures que la majoria dels adults, sense perdre cap oportunitat de passar-s'ho bé.
Infantils
Durada: 12'
09.49
Robin Hood, el trapella de Sherwood
L'home que sabia massa. El Robin és un heroi de 10 anys que viu al costat dels seus amics més aventures que la majoria dels adults, sense perdre cap oportunitat de passar-s'ho bé.
Infantils
Durada: 11'
10.00
El millor en tot
Jocs amb poni
Espai que té com a protagonistes 10 esportistes de 14 anys que són els millors de tot Noruega en el seu esport. Al llarg dels programes, els nens i les nenes aprenen els esports dels seus companys i han de competir entre ells per descobrir qui és el millor en tot.
Documentals
Durada: 42'
10.42
Rat Rank
Que pesat, el gat! Les simpàtiques rates Riff i Flat repassen l'actualitat musical.
Infantils
Durada: 23'
11.05
Prodigiosa: Les aventures de Ladybug i Gat Noir
Climatika 2. La Marinette sembla una adolescent normal i corrent, però la jove porta una atrafegada doble vida. Quan no està somiant desperta amb el seu adorat Adrien, es transforma en la superheroïna Ladybug.
Infantils
Durada: 21'
11.26
Prodigiosa: Les aventures de Ladybug i Gat Noir
Iraki Gozen. La Marinette sembla una adolescent normal i corrent, però la jove porta una atrafegada doble vida. Quan no està somiant desperta amb el seu adorat Adrien, es transforma en la superheroïna Ladybug.
Infantils
Durada: 23'
11.49
Zoom, el dofí blanc
Taïna. El Zoom és un dofí blanc que viu a l'illa de Maotou, prop de Tahití, amb els amics, el Yann, la seva germana Marina i el Patrick, l'oncle de tots dos. Cada dia viuen aventures relacionades amb el mar i amb la flora i la fauna de l'entorn.
Infantils
Durada: 12'
12.01
Zoom, el dofí blanc
L'enamorada de l'oncle Patrick. El Zoom és un dofí blanc que viu a l'illa de Maotou, prop de Tahití, amb els amics, el Yann, la seva germana Marina i el Patrick, l'oncle de tots dos. Cada dia viuen aventures relacionades amb el mar i amb la flora i la fauna de l'entorn.
Infantils
Durada: 13'
12.14
Els germans Kratt
La invasió dels ducs blancs. Versió animada de les experiències dels germans Chris i Martin Kratt, dos germans zoòlegs, aventurers i creadors de diverses sèries d'èxit sobre la vida dels animals salvatges. Ara, transformats en dibuixos animats, també mostren les conductes dels animals que viuen en llibertat, en un entorn salvatge.
Infantils
Durada: 21'
12.35
Els germans Kratt
El rescat del pangolí. Versió animada de les experiències dels germans Chris i Martin Kratt, dos germans zoòlegs, aventurers i creadors de diverses sèries d'èxit sobre la vida dels animals salvatges. Ara, transformats en dibuixos animats, també mostren les conductes dels animals que viuen en llibertat, en un entorn salvatge.
Infantils
Durada: 23'
12.58
Pat, el gos
Reduïm la nostra empremta. El Pat és un gosset juganer que viu amb una nena que es diu Lola, els pares de la Lola i un gatet poc eixerit que es diu Caperucito. El Pat seria un gosset normal i corrent si no fos perquè, quan cal, és capaç d'improvisar invents d'allò més enginyosos.
Infantils
Durada: 7'
13.05
Pat, el gos
Qualsevol cosa pel petit George. El Pat és un gosset juganer que viu amb una nena que es diu Lola, els pares de la Lola i un gatet poc eixerit que es diu Caperucito. El Pat seria un gosset normal i corrent si no fos perquè, quan cal, és capaç d'improvisar invents d'allò més enginyosos.
Infantils
Durada: 7'
13.12
Pat, el gos
La carta de l'amistat. El Pat és un gosset juganer que viu amb una nena que es diu Lola, els pares de la Lola i un gatet poc eixerit que es diu Caperucito. El Pat seria un gosset normal i corrent si no fos perquè, quan cal, és capaç d'improvisar invents d'allò més enginyosos.
Infantils
Durada: 8'
13.20
Pat, el gos
La capseta de records. El Pat és un gosset juganer que viu amb una nena que es diu Lola, els pares de la Lola i un gatet poc eixerit que es diu Caperucito. El Pat seria un gosset normal i corrent si no fos perquè, quan cal, és capaç d'improvisar invents d'allò més enginyosos.
Infantils
Durada: 7'
13.27
Pat, el gos
On és el telèfon? El Pat és un gosset juganer que viu amb una nena que es diu Lola, els pares de la Lola i un gatet poc eixerit que es diu Caperucito. El Pat seria un gosset normal i corrent si no fos perquè, quan cal, és capaç d'improvisar invents d'allò més enginyosos.
Infantils
Durada: 7'
13.34
Els bons ossos bruns
A ballar! El Bruc i el Barzer viuen en el seu bosc fantàstic, estimen a tots els arbres i no deixaran que el llenyataire avariciós Vick en talli ni un. Amb els seus amics, l'esquirol, la mussol, la marmota i els dos micos, s'ocupen que el Vick no se surti amb la seva.
Infantils
Durada: 13'
13.47
Els bons ossos bruns
Acabat de pintar. El Bruc i el Barzer viuen en el seu bosc fantàstic, estimen a tots els arbres i no deixaran que el llenyataire avariciós Vick en talli ni un. Amb els seus amics, l'esquirol, la mussol, la marmota i els dos micos, s'ocupen que el Vick no se surti amb la seva.
Infantils
Durada: 13'
14.00
Els bons ossos bruns
El ventilador nou del Vick. El Bruc i el Barzer viuen en el seu bosc fantàstic, estimen a tots els arbres i no deixaran que el llenyataire avariciós Vick en talli ni un. Amb els seus amics, l'esquirol, la mussol, la marmota i els dos micos, s'ocupen que el Vick no se surti amb la seva.
Infantils
Durada: 9'
14.09
Prodigiosa: Les aventures de Ladybug i Gat Noir
La Rossinnoble. La Marinette sembla una adolescent normal i corrent, però la jove porta una atrafegada doble vida. Quan no està somiant desperta amb el seu adorat Adrien, es transforma en la superheroïna Ladybug.
Infantils
Durada: 21'
14.30
Prodigiosa: Les aventures de Ladybug i Gat Noir
Gorizilla. La Marinette sembla una adolescent normal i corrent, però la jove porta una atrafegada doble vida. Quan no està somiant desperta amb el seu adorat Adrien, es transforma en la superheroïna Ladybug.
Infantils
Durada: 22'
14.52
El xai Shaun
Adéu, estable. El Shaun és un xai especialista a fer parar boig el seu gos d'atura i a revolucionar les seves companyes de ramat.
Infantils
Durada: 7'
14.59
El xai Shaun
Partit de rounders. El Shaun és un xai especialista a fer parar boig el seu gos d'atura i a revolucionar les seves companyes de ramat.
Infantils
Durada: 7'
15.06
El xai Shaun
El piano. El Shaun és un xai especialista a fer parar boig el seu gos d'atura i a revolucionar les seves companyes de ramat.
Infantils
Durada: 7'
15.13
El xai Shaun
La foto. El Shaun és un xai especialista a fer parar boig el seu gos d'atura i a revolucionar les seves companyes de ramat.
Infantils
Durada: 7'
15.20
El xai Shaun
Granellada per calor. El Shaun és un xai especialista a fer parar boig el seu gos d'atura i a revolucionar les seves companyes de ramat.
Infantils
Durada: 7'
15.27
El xai Shaun
L'empat. El Shaun és un xai especialista a fer parar boig el seu gos d'atura i a revolucionar les seves companyes de ramat.
Infantils
Durada: 3'
15.30
Els pingüins de Madagascar
Preparats? peix!/Un miracle sobre gel. Serie que explica la història d'un grup de quatre pingüins que porten la veu cantant en el seu hàbitat del zoo de Central Park.
Infantils
Durada: 22'
15.52
Els pingüins de Madagascar
L'agulla no mola/L'eclipsi. Serie que explica la història d'un grup de quatre pingüins que porten la veu cantant en el seu hàbitat del zoo de Central Park.
Infantils
Durada: 23'
16.15
Mike el magnífic
El rival. El Mike és un gos de raça pug que viu amb la família Mikkelsen en una bonica casa amb jardí, que també comparteix amb el Fluffy, un gatet entremaliat, i I'Athos, el Portos i l'Aramis, tres tortuguetes molt esportistes. El Mike seria un gos pug normal i corrent si no fos perquè, quan cal, és capaç d'improvisar solucions i invents de tota mena per defensar la casa dels intents de saqueig dels ossos rentadors Freddy i Mercury, o per impressionar l'Iris, la gosseta blanca i bufona dels veïns de la qual està perdudament enamorat.
Infantils
Durada: 7'
16.22
Mike el magnífic
El Mike, engabiat. El Mike és un gos de raça pug que viu amb la família Mikkelsen en una bonica casa amb jardí, que també comparteix amb el Fluffy, un gatet entremaliat, i I'Athos, el Portos i l'Aramis, tres tortuguetes molt esportistes. El Mike seria un gos pug normal i corrent si no fos perquè, quan cal, és capaç d'improvisar solucions i invents de tota mena per defensar la casa dels intents de saqueig dels ossos rentadors Freddy i Mercury, o per impressionar l'Iris, la gosseta blanca i bufona dels veïns de la qual està perdudament enamorat.
Infantils
Durada: 7'
16.29
Mike el magnífic
Ni fred ni calor. El Mike és un gos de raça pug que viu amb la família Mikkelsen en una bonica casa amb jardí, que també comparteix amb el Fluffy, un gatet entremaliat, i I'Athos, el Portos i l'Aramis, tres tortuguetes molt esportistes. El Mike seria un gos pug normal i corrent si no fos perquè, quan cal, és capaç d'improvisar solucions i invents de tota mena per defensar la casa dels intents de saqueig dels ossos rentadors Freddy i Mercury, o per impressionar l'Iris, la gosseta blanca i bufona dels veïns de la qual està perdudament enamorat.
Infantils
Durada: 8'
16.37
Mike el magnífic
Una casa segura. El Mike és un gos de raça pug que viu amb la família Mikkelsen en una bonica casa amb jardí, que també comparteix amb el Fluffy, un gatet entremaliat, i I'Athos, el Portos i l'Aramis, tres tortuguetes molt esportistes. El Mike seria un gos pug normal i corrent si no fos perquè, quan cal, és capaç d'improvisar solucions i invents de tota mena per defensar la casa dels intents de saqueig dels ossos rentadors Freddy i Mercury, o per impressionar l'Iris, la gosseta blanca i bufona dels veïns de la qual està perdudament enamorat.
Infantils
Durada: 7'
16.44
Mike el magnífic
Karake Mike. El Mike és un gos de raça pug que viu amb la família Mikkelsen en una bonica casa amb jardí, que també comparteix amb el Fluffy, un gatet entremaliat, i I'Athos, el Portos i l'Aramis, tres tortuguetes molt esportistes. El Mike seria un gos pug normal i corrent si no fos perquè, quan cal, és capaç d'improvisar solucions i invents de tota mena per defensar la casa dels intents de saqueig dels ossos rentadors Freddy i Mercury, o per impressionar l'Iris, la gosseta blanca i bufona dels veïns de la qual està perdudament enamorat.
Infantils
Durada: 6'
16.50
Zoom, el dofí blanc
El ponaturi. El Zoom és un dofí blanc que viu a l'illa de Maotou, prop de Tahití, amb els amics, el Yann, la seva germana Marina i el Patrick, l'oncle de tots dos. Cada dia viuen aventures relacionades amb el mar i amb la flora i la fauna de l'entorn.
Infantils
Durada: 12'
17.02
Zoom, el dofí blanc
Declarat desaparegut. El Zoom és un dofí blanc que viu a l'illa de Maotou, prop de Tahití, amb els amics, el Yann, la seva germana Marina i el Patrick, l'oncle de tots dos. Cada dia viuen aventures relacionades amb el mar i amb la flora i la fauna de l'entorn.
Infantils
Durada: 12'
17.14
Zoom, el dofí blanc
La ciutat enfonsada (I). El Zoom és un dofí blanc que viu a l'illa de Maotou, prop de Tahití, amb els amics, el Yann, la seva germana Marina i el Patrick, l'oncle de tots dos. Cada dia viuen aventures relacionades amb el mar i amb la flora i la fauna de l'entorn.
Infantils
Durada: 11'
17.25
Robin Hood, el trapella de Sherwood
Ardent d'entusiasme. El Robin és un heroi de 10 anys que viu al costat dels seus amics més aventures que la majoria dels adults, sense perdre cap oportunitat de passar-s'ho bé.
Infantils
Durada: 12'
17.37
Robin Hood, el trapella de Sherwood
L'administrador. El Robin és un heroi de 10 anys que viu al costat dels seus amics més aventures que la majoria dels adults, sense perdre cap oportunitat de passar-s'ho bé.
Infantils
Durada: 12'
17.49
Robin Hood, el trapella de Sherwood
El llibre d'en Merlí (I). El Robin és un heroi de 10 anys que viu al costat dels seus amics més aventures que la majoria dels adults, sense perdre cap oportunitat de passar-s'ho bé.
Infantils
Durada: 12'
18.01
Robin Hood, el trapella de Sherwood
El llibre d'en Merlí (II). El Robin és un heroi de 10 anys que viu al costat dels seus amics més aventures que la majoria dels adults, sense perdre cap oportunitat de passar-s'ho bé.
Infantils
Durada: 12'
18.13
Prodigiosa: Les aventures de Ladybug i Gat Noir
El Desamorós. La Marinette sembla una adolescent normal i corrent, però la jove porta una atrafegada doble vida. Quan no està somiant desperta amb el seu adorat Adrien, es transforma en la superheroïna Ladybug.
Infantils
Durada: 22'
18.35
Els germans Kratt
L'últim gran llamàntol. Versió animada de les experiències dels germans Chris i Martin Kratt, dos germans zoòlegs, aventurers i creadors de diverses sèries d'èxit sobre la vida dels animals salvatges. Ara, transformats en dibuixos animats, també mostren les conductes dels animals que viuen en llibertat, en un entorn salvatge.
Infantils
Durada: 21'
18.56
Els germans Kratt
L'home-rinopitec daurat. Versió animada de les experiències dels germans Chris i Martin Kratt, dos germans zoòlegs, aventurers i creadors de diverses sèries d'èxit sobre la vida dels animals salvatges. Ara, transformats en dibuixos animats, també mostren les conductes dels animals que viuen en llibertat, en un entorn salvatge.
Infantils
Durada: 22'
19.18
En Grizzy i els lèmmings
Ant art de Sant Martí. Quan el guardaboscos deixa la seva cabana cada cap de setmana, l'os Grizzy hi entra d'amagat per gaudir de la seva televisió per cable, aire condicionat i una nevera plena de menjar.
Infantils
Durada: 7'
19.25
En Grizzy i els lèmmings
Os de radar. Quan el guardaboscos deixa la seva cabana cada cap de setmana, l'os Grizzy hi entra d'amagat per gaudir de la seva televisió per cable, aire condicionat i una nevera plena de menjar.
Infantils
Durada: 7'
19.32
En Grizzy i els lèmmings
Lèmmings esfèrics. Quan el guardaboscos deixa la seva cabana cada cap de setmana, l'os Grizzy hi entra d'amagat per gaudir de la seva televisió per cable, aire condicionat i una nevera plena de menjar.
Infantils
Durada: 7'
19.39
En Grizzy i els lèmmings
Trànsit aeri. Quan el guardaboscos deixa la seva cabana cada cap de setmana, l'os Grizzy hi entra d'amagat per gaudir de la seva televisió per cable, aire condicionat i una nevera plena de menjar.
Infantils
Durada: 7'
19.46
En Grizzy i els lèmmings
Un conte de lèmmings. Quan el guardaboscos deixa la seva cabana cada cap de setmana, l'os Grizzy hi entra d'amagat per gaudir de la seva televisió per cable, aire condicionat i una nevera plena de menjar.
Infantils
Durada: 5'
19.51
Les Sisters
El singlot del K.O. Sèrie sobre la vida quotidiana de dues germanes: la Marina, que amb els seus set anys és encara molt innocent, i la Wendy, que té tretze anys i passa per la crisi de l'adolescència.
Infantils
Durada: 12'
20.03
Les Sisters
Ha tornat la Wendy! Sèrie sobre la vida quotidiana de dues germanes: la Marina, que amb els seus set anys és encara molt innocent, i la Wendy, que té tretze anys i passa per la crisi de l'adolescència.
Infantils
Durada: 12'
20.15
Les Sisters
El do de la Wendy. Sèrie sobre la vida quotidiana de dues germanes: la Marina, que amb els seus set anys és encara molt innocent, i la Wendy, que té tretze anys i passa per la crisi de l'adolescència.
Infantils
Durada: 12'
20.27
Les Sisters
Amagat. Sèrie sobre la vida quotidiana de dues germanes: la Marina, que amb els seus set anys és encara molt innocent, i la Wendy, que té tretze anys i passa per la crisi de l'adolescència.
Infantils
Durada: 11'
20.38
Lucas etc
La llegenda
El Lucas té dotze anys, viu amb la seva mare separada i s'ho passa tan bé com pot fent de terror del barri. Però la vida de fill únic se li acaba quan la seva mare decideix anar-se'n a viure amb el Jeff, un vidu amb dues filles difícils, un fill peculiar i un pare en cadira de rodes.
Sèries
Durada: 8'
20.46
Lucas etc
El medalló
El Lucas té dotze anys, viu amb la seva mare separada i s'ho passa tan bé com pot fent de terror del barri. Però la vida de fill únic se li acaba quan la seva mare decideix anar-se'n a viure amb el Jeff, un vidu amb dues filles difícils, un fill peculiar i un pare en cadira de rodes.
Sèries
Durada: 6'
20.52
Lucas etc
El tresor
El Lucas té dotze anys, viu amb la seva mare separada i s'ho passa tan bé com pot fent de terror del barri. Però la vida de fill únic se li acaba quan la seva mare decideix anar-se'n a viure amb el Jeff, un vidu amb dues filles difícils, un fill peculiar i un pare en cadira de rodes.
Sèries
Durada: 8'
21.00
Els pingüins de Madagascar
El caos de les crispetes/Vist i no vist. Serie que explica la història d'un grup de quatre pingüins que porten la veu cantant en el seu hàbitat del zoo de Central Park.
Infantils
Durada: 22'
21.22
Els pingüins de Madagascar
Enredats a la xarxa/La pèrdua de la corona. Serie que explica la història d'un grup de quatre pingüins que porten la veu cantant en el seu hàbitat del zoo de Central Park.
Infantils
Durada: 23'
21.45
Efecte wow
Microones en concert
Dani Jiménez i el seu equip porten la ciència al límit i mostren reptes extrems d'una manera espectacular.
Altres
Durada: 10'
21.55
Els habitants de la fi del món
Inclou Suècia i Etiòpia: El Ben visita Susan Aitchison, una mestra escocesa que, dos anys abans de jubilar-se, va decidir deixar-ho tot per anar-se'n a Etiòpia. Al principi tenia un projecte de construcció d'una escola que havia de durar dos anys, però finalment va muntar un restaurant amb un soci etíop i ara ni es planteja tornar a Escòcia.
Documentals
Durada: 90'
23.25
Ciutats al mar
Vancouver. La modèlica metròpoli del Canadà
La ubicació de Vancouver és única al món: al peu, l'oceà Pacífic, i els cims de les Coast Mountains de teló de fons. Aquí, urbanitat i naturalesa es fonen. Per a molts, la passió per estar a l'aire lliure i gaudir d'un entorn verge és més que un passatemps. A més, des de temps immemorials, aquesta metròpoli ha atret gent de tot el món. Dels 2,5 milions d'habitants, la meitat són de les anomenades minories visibles i no tenen l'anglès com a llengua materna.
Documentals
Durada: 45'
00.10
Viatge a peu
En mig del no res
La sendera de la Cresta del Pacífic s'estén des de Mèxic fins al Canadà i transcorre al llarg de la costa oest dels Estats Units, amb una longitud total de 4.279 quilòmetres. Cada any, els mesos d'abril i maig, milers de persones intenten arribar d'una frontera a l'altra. En aquest capítol, el programa segueix la Nikola, de 39 anys, des de Zagreb; l'O'Neal, de 70 anys, des de Washington, i la Kelly i la Sarah, dues noies nord-americanes de 23 i 28 anys.
Documentals
Durada: 55'
01.05
Els habitants de la fi del món
Inclou Suècia i Etiòpia: El Ben visita Susan Aitchison, una mestra escocesa que, dos anys abans de jubilar-se, va decidir deixar-ho tot per anar-se'n a Etiòpia. Al principi tenia un projecte de construcció d'una escola que havia de durar dos anys, però finalment va muntar un restaurant amb un soci etíop i ara ni es planteja tornar a Escòcia.
Documentals
Durada: 85'
02.30
Ciutats al mar
Vancouver. La modèlica metròpoli del Canadà
La ubicació de Vancouver és única al món: al peu, l'oceà Pacífic, i els cims de les Coast Mountains de teló de fons. Aquí, urbanitat i naturalesa es fonen. Per a molts, la passió per estar a l'aire lliure i gaudir d'un entorn verge és més que un passatemps. A més, des de temps immemorials, aquesta metròpoli ha atret gent de tot el món. Dels 2,5 milions d'habitants, la meitat són de les anomenades minories visibles i no tenen l'anglès com a llengua materna.
Documentals
Durada: 45'
03.15
L'home 2.0
R-evolució
Al llarg de 4.500 anys, unes forces invisibles però increïblement poderoses han modelat la vida a la Terra. Les mutacions, el flux genètic, la deriva genètica i la selecció natural, aquestes són les forces motores del procés de l'evolució que ha portat la humanitat a ser el que és avui dia. No obstant això, hi ha una força encara més poderosa que domina el procés de l'evolució. Aquesta força és la cultura, i la seva culminació és el progrés tecnològic i científic que s'encarna en l'Homo sapiens 2.0.
Documentals
Durada: 50'
04.05
Km33
Portugal. Tan proper, tan captivador
Sèrie documental que mostra diferents maneres de viatjar i els interessos que duen cada persona a visitar el racó de món desitjat.
Documentals
Durada: 45'
04.50
Blogs Europa
Altres
Durada: 10'
05.00
L'illa del tresor
Carme Riera
Espai particular en què personatges del món de l'art i de la cultura parlen sobre els temes més diversos. Els presentadors compten amb la col·laboració de les actrius Isabel Bres, Georgina Cardona i Karla Junyent.
Altres
Durada: 25'
05.25
L'illa del tresor
Gerard Quintana
Espai particular en què personatges del món de l'art i de la cultura parlen sobre els temes més diversos. Els presentadors compten amb la col·laboració de les actrius Isabel Bres, Georgina Cardona i Karla Junyent.
Altres
Durada: 25'
05.50
Videoclips
Espai musical.
Altres
Durada: 10'