Franja La 1

Dissabte, 31 octubre de 2020
06.00
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 250'
10.10
MasterChef Celebrity
Arribats a l'equador del programa, els aspirants saben que el nivell és cada cop més alt i que mantenir-se a les cuines cada dia és més complicat. En la primera prova de la nit, l'espai ret un homenatge merescut als avis, font d'inspiració per a tots a través de la cuina i valedors de la tradició gastronòmica. Els concursants reben la visita de deu xefs sènior premiats per les seves elaboracions per replicar els seus plats estrella amb ells. Marmitako, caldereta de lletó o bacallà empiñonado, entre les elaboracions. Més tard, en la prova d'exteriors, es viatja a Càceres, ciutat declarada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO, on els famosos descobreixen totes les possibilitats d'aprofitament del porc per a multitud d'elaboracions. En aquesta ocasió, Toño Pérez, xef del restaurant Atrio amb dues estrelles Michelin, és qui supervisa la feina dels dos equips. Finalment, l'últim repte de la nit posa a prova els davantals negres, que han de preparar diferents plats dolços amb el condicionant de no poder fer servir ni sucre ni edulcorants, només poden endolcir amb fruita. En un desafiament tan complex, Andy, duelista de la vuitena edició de MasterChef, i Vicky Martín Berrocal, tercera classificada de la quarta edició de MasterChef Celebrity, serveixen de suport amb els consells als aspirants.
Altres
Durada: 200'
13.30
Audiencia abierta
Espai setmanal dedicat a informar sobre les activitats oficials de la monarquia.
Informatius
Durada: 30'
14.00
Flash moda
Flash moda porta el glamour del món de les passarel·les als caps de setmana. En aquest programa s'expliquen les tendències, les claus de la temporada, i s'obre la porta dels tallers de dissenyadors consagrats i dels joves valors.
Altres
Durada: 30'
14.30
Corazón
Magazín rosa que combina informació sobre famosos, consells de bellesa, moda i notícies d'estrenes teatrals i cinematogràfiques. Ofereix reportatges diàriament sobre estilistes, modistes i firmes de moda de l'alta costura.
Altres
Durada: 30'
15.00
Telediario 1
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 60'
16.00
Vuelta Ciclista a España
Etapa de 170 km que compta amb un port de tercera, l'Alto de la Campa, de 400 m, i quatre ports de primera: l'Alto de la Colladona de 850 m, l'Alto de la Cobertoria de 1185 m; el Puerto de San Lorenzo, de 1347 m, i l'Alto de La Farrapona, de 1708 m. Aquesta última pujada tancarà la jornada d'avui, en què els líders que encapçalen la general busquen defensar posicions i no perdre opcions de cara a la gran etapa que espera demà a l'Alto de L'Angliru.
Esports
Durada: 75'
17.15
Sesión de tarde: Mensaje en una botella
La Theresa, una jove divorciada, fa exercici a la platja quan troba una ampolla amb un missatge d'amor i de penediment. El director del diari en què treballa la jove ho publica en primera pàgina i es produeix una allau de cartes, entre elles, una del mateix home que va escriure el missatge.
Pel·lícules
Durada: 120'
19.15
Cine de barrio: Todo es posible en Granada
Una empresa americana pretén adquirir els terrenys del Manolo, pbre ell es nega a vendre'ls perquè creu que en les seves entranyes hi ha amagat el tresor de l'últim rei nazarí, Boabdil el Noi. Per tal d'aconseguir el seu objectiu, Estats Units envia un expeditiu missatge al jove: una bella dona anomenada Margaret.
Pel·lícules
Durada: 105'
21.00
Telediario 2
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 30'
21.30
Informe semanal
Inclou Hoy trabajo en casa i Los otros muros de Trump: Tot i que el mur amb Mèxic que va prometre fa quatre anys amb prou feines ha avançat, les polítiques migratòries del president Trump s'han convertit en barreres invisibles igual o més eficaces que l'acer i el formigó. El corresponsal de TVE a Centreamèrica, Íñigo Herráiz, explica la història del Denis, un salvadorenc que viu amb la seva dona embarassada i els seus dos fills en un campament de refugiats a Matamoros, a la vora del Riu Bravo. A més, el reportatge inclou entrevistes a advocats, activistes i acadèmics que analitzen l'impacte de les polítiques migratòries de Trump només tres dies abans de les eleccions presidencials als Estats Units.
Altres
Durada: 35'
22.05
Pel·lícula: Eternamente comprometidos
Just un any després que el prometedor cuiner Tom Salomon conegués Violet Barnes, la sorprèn amb un anell de compromís. El Tom i la Violet estan destinats a viure feliços per sempre, però un seguit de successos inesperats, treballs i viatges continua retardant la data en què han d'anar junts a l'altar per casar-se.
Pel·lícules
Durada: 115'
00.00
Pel·lícula: Calma total
El John i la Rae s'embarquen en el seu petit iot amb la intenció d'oblidar la pèrdua del fill, que va morir en un accident. Però la travessia es veu interrompuda quan veuen un bot pneumàtic que escapa d'una goleta. L'únic ocupant del bot, un jove espantat, els explica que és supervivent d'una intoxicació alimentària que ha acabat amb tots els seus acompanyants.
Pel·lícules
Durada: 90'
01.30
Pel·lícula: Como fuego y agua
La jove periodista Lucy Westfield intenta fer-se un lloc al diari en el qual treballa amb una entrevista amb motiu de l'aniversari dels atemptats de l'11-S.
Pel·lícules
Durada: 90'
03.00
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 180'