Franja La 1

Dijous, 26 gener de 2023
06.00
Telediario matinal
Programa que repassa totes les notícies d'interès general, nacionals, internacionals i esportives. Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 120'
08.00
La hora de La 1
Programa d'anàlisi, debat i entrevistes, presidit pel rigor, àgil i apartat del soroll i la polarització. Durant cada lliurament, es narra l'actualitat de manera dinàmica, entretinguda i amena, amb vocació de servei públic.Inclou La hora de la actualidad.
Altres
Durada: 210'
11.30
Hablando claro
Espai que presenta l'actualitat del dia. Un ampli equip de reporters s'encarrega de prendre el pols a les notícies des dels llocs on succeeixen. A més, la crònica dels corresponsals es complementa amb reportatges, entrevistes, primícies, informes o enquestes, i també amb l'opinió dels analistes més acreditats per a cada assumpte.
Altres
Durada: 150'
14.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 10'
14.10
Ahora o nunca
Espai que presumeix de la riquesa d'Espanya amb l'objectiu d'animar els espectadors a gaudir-ne i a conservar-la per garantir que continuï existint per a les generacions futures. El programa fa un viatge pel patrimoni natural, cultural, gastronòmic, històric i turístic, entre molts altres, per trobar les persones que el coneixen, el cuiden i el mantenen viu a través dels seus oficis, les seves aficions o la seva forma de vida diària.
Altres
Durada: 50'
15.00
Telediario 1
Espai dedicat a la informació d'actualitat nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 50'
15.50
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 25'
16.15
El tiempo
Informació meteorològica dels propers dies a tot l'estat. Aquest espai està avalat per l'Institut Nacional de Meteorologia.
Altres
Durada: 15'
16.30
La Promesa
Els marquesos preparen una gran cacera major per afalagar el duc de los Infantes, i tots els convidats hi confirmen la seva assistència, menys el duc. A més, el Manuel s'ha apuntat amb el seu avió a la Copa dels Pedroches, que se celebra a Puebla de la Tera, i decideix explicar a la Jana el que farà: guanyar el campionat perquè els marquesos es prenguin seriosament d'una vegada per totes la seva afició per l'aviació. Mentrestant, la Teresa presencia com la senyoreta Leonor tracta el Mauro de manera displicent i, com que s'adona que ell pateix molt, decideix oferir-li tot el seu suport. Paral·lelament, el Rómulo també ofereix suport a la Pía, la mestressa de claus. Finalment, la Pía li agraeix el suport i li confessa que el que més la preocupa és l'actitud de la Petra.
Sèries
Durada: 55'
17.25
Poldark
La notícia que el Ross i la Demelza es casaran es propaga a través de la comunitat. Paral·lelament, la Verity visita Nampara per conèixer la Demelza i totes dues es fan amigues. Finalment, la Demelza troba un gran suport en la Verity, que vol ensenyar la Demelza a ser una dama refinada.
Sèries
Durada: 60'
18.25
El comodín de La 1
Espai en què els concursants s'enfronten a 10 preguntes, encara que compten amb l'ajuda de set comodins per intentar trobar la resposta correcta i mantenir el màxim de diners possibles. Els participants tenen set possibilitats de premi, però les opcions van minvant a mesura que utilitzen els comodins o fallen les respostes. A més, els aspirants compten amb l'ajuda d'un acompanyant que els pot fer guanyar comodins extra en una ronda ràpida de preguntes i respostes i que, puntualment, els pot ajudar a contestar una pregunta.
Altres
Durada: 60'
19.25
El cazador
Espai de preguntes i respostes que enfronta concursants anònims amb els rostres més icònics que han participat en els millors concursos de televisió d'Espanya. Quatre participants s'enfronten al caçador amb l'objectiu d'aconseguir endur-se els diners de la banca abans que aquest els atrapi.
Altres
Durada: 65'
20.30
Aquí la Tierra
Magazín divulgatiu sobre el clima i el planeta.
Altres
Durada: 20'
20.50
Copa del Rey de fútbol
Un derbi madrileny sempre és una trobada atractiva. Però si el duel es disputa als quarts de final de la Copa del Rei, a noranta minuts, la transcendència és encara més gran. Després d'un primer tram de temporada irregular, l'Atlètic de Madrid arriba al Santiago Bernabéu en un bon moment. Els resultats comencen a acompanyar els del Cholo Simeone, que saben que la Copa s'ha convertit en la darrera oportunitat per aconseguir un títol aquest curs. Per la seva banda, el Reial Madrid encara aquest xoc després de guanyar dos partits complicats a domicili, davant de Vila-real i l'Athletic. L'equip de Carlo Ancelotti busca un triomf per superar definitivament el seu sot futbolístic, obert arran de la contundent derrota a la final de la Supercopa d'Espanya. Comentaristes: Juan Carlos Rivero, Albert Ferrer, Carlos Marchena i Andrés Rubio.Inclou Telediario 2.
Esports
Durada: 120'
22.50
Todos contra 1
Espai en què un concursant al plató o un espectador des de casa pot guanyar fins a 100.000 euros resolent reptes espectaculars. L'audiència participa a través de l'aplicació del programa i respon les mateixes preguntes que es plantegen en directe al participant del plató. Al final de la nit, el concursant pot guanyar els diners si aconsegueix vèncer tots els espectadors o, per contra, és una llar espanyola escollida a l'atzar la que s'embutxaca el gran premi del concurs més participatiu de la història de la televisió.
Altres
Durada: 140'
01.10
Pel·lícula: The Pelayos
Estudiant les imperfeccions de les ruletes i dades com la inclinació de les taules, a més dels números que sortien amb més freqüència, els García Pelayo van fer saltar la banca a casinos dels cinc continents, entre els quals destaquen els d'Amsterdam, Las Vegas, Austràlia, París, Macau i Madrid.
Pel·lícules
Durada: 95'
02.45
La noche en 24 horas
Programa de debat i d'actualitat.
Informatius
Durada: 120'
04.45
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 75'