Franja La 1

Dimecres, 29 març de 2023
06.00
Telediario matinal
Programa que repassa totes les notícies d'interès general, nacionals, internacionals i esportives. Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 120'
08.00
La hora de La 1
Programa d'anàlisi, debat i entrevistes, presidit pel rigor, àgil i apartat del soroll i la polarització. Durant cada lliurament, es narra l'actualitat de manera dinàmica, entretinguda i amena, amb vocació de servei públic.Inclou La hora de la actualidad.
Altres
Durada: 210'
11.30
Hablando claro
Espai que presenta l'actualitat del dia. Un ampli equip de reporters s'encarrega de prendre el pols a les notícies des dels llocs on succeeixen. A més, la crònica dels corresponsals es complementa amb reportatges, entrevistes, primícies, informes o enquestes, i també amb l'opinió dels analistes més acreditats per a cada assumpte.
Altres
Durada: 150'
14.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 10'
14.10
Ahora o nunca
Espai que presumeix de la riquesa d'Espanya amb l'objectiu d'animar els espectadors a gaudir-ne i a conservar-la per garantir que continuï existint per a les generacions futures. El programa fa un viatge pel patrimoni natural, cultural, gastronòmic, històric i turístic, entre molts altres, per trobar les persones que el coneixen, el cuiden i el mantenen viu a través dels seus oficis, les seves aficions o la seva forma de vida diària.
Altres
Durada: 50'
15.00
Telediario 1
Espai dedicat a la informació d'actualitat nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 50'
15.50
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 25'
16.15
El tiempo
Informació meteorològica dels propers dies a tot l'estat. Aquest espai està avalat per l'Institut Nacional de Meteorologia.
Altres
Durada: 15'
16.30
La Promesa
La Jana surt del pas sense que el Curro descobreixi els anònims destinats al baró. No obstant això, perdura la tensió entre la Jana, la Pía, la Teresa i la María Fernández, ja que és obvi que amaguen alguna cosa. La Petra, per part seva, els demana explicacions a tots, perquè sospita que parlen malament d'ella a la seva esquena. Més tard, la Candela li aclareix que parlen sobre Don Camilo, la qual cosa encara fa enfadar més la donzella de la marquesa. Paral·lelament, el Lope ofereix a la María Fernández ensenyar-li a jugar al mus per animar-la, i per fer-ho recorre a la Teresa i el Mauro. Finalment, la donzella té un mal pressentiment que sembla confirmar una carta de Melilla.
Sèries
Durada: 55'
17.25
El bazar de la caridad
Madame Huchon fa una proposta a la seva presonera. Paral·lelament, l'Adrienne intenta enviar un missatge a la Camille. Mentrestant, el pare de l'Alice la pressiona perquè es casi amb el Julien.
Sèries
Durada: 55'
18.20
El comodín de La 1
Espai en què els concursants s'enfronten a deu preguntes, encara que compten amb l'ajuda de set comodins per intentar trobar la resposta correcta i mantenir el màxim de diners possibles. Els participants tenen set possibilitats de premi, però les opcions van minvant a mesura que utilitzen els comodins o fallen les respostes. A més, els aspirants compten amb l'ajuda d'un acompanyant que els pot fer guanyar comodins extra en una ronda ràpida de preguntes i respostes i que, puntualment, els pot ajudar a contestar una pregunta.
Altres
Durada: 60'
19.20
El cazador
Espai de preguntes i respostes que enfronta concursants anònims amb els rostres més icònics que han participat en els millors concursos de televisió d'Espanya. Quatre participants s'enfronten al caçador amb l'objectiu d'aconseguir endur-se els diners de la banca abans que aquest els atrapi.
Altres
Durada: 70'
20.30
Aquí la Tierra
Magazín divulgatiu sobre el clima i el planeta.
Altres
Durada: 30'
21.00
Telediario 2
Espai dedicat a la informació d'actualitat nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 65'
22.05
Viaje al centro de la tele
Las perlas de la tele
Un viatge pels moments més sorprenents, divertits i inqualificables de l'arxiu de TVE, que inclou moments delirants i personatges insòlits.
Altres
Durada: 40'
22.45
Días de tele
El día que la televisión se hizo moderna
A la pantalla petita sempre hi ha hagut pioners que obren camí i que fan evolucionar. L'espai repassa aquells programes que van canviar la gent per sempre i en recorda els creadors, començant per aquells programes més avantguardistes de la televisió, aquells que van impulsar canvis socials i culturals. Com a testimoni d'excepció hi ha al plató el cantant, actor i presentador de televisió Javier Gurruchaga, que rememora la seva experiència al capdavant de Viaje con nosotros, un programa trencador que va provocar nombroses polèmiques. Més tard, l'escriptor Boris Izaguirre recorda com la seva aparició a la pantalla petita va arrasar amb nombrosos prejudicis. A més, el duo musical Estopa celebra els seus 24 anys en el món de la música amb una entrevista molt personal. Posteriorment, l'actriu Yolanda Ramos i la periodista Samanta Villar reviuen aquelles fites televisives de les quals van ser protagonistes, mentre que els podcasters La Pija i La Quinqui descriuen què és ser modern actualment. Borja Terán, per part seva, analitza els formats que han revolucionat els mitjans de comunicació. Finalment, com cada setmana, el periodista José Miguel Contreras i la còmica Carolina Iglesias aporten la seva particular visió de la televisió.
Altres
Durada: 135'
01.00
Comando actualidad
Inclou Se alquila i Fiebre cosmética
Altres
Durada: 115'
02.55
La noche en 24 horas
Programa de debat i d'actualitat.
Informatius
Durada: 120'
04.55
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 65'