Programació TV3

Dijous, 13 setembre de 2018
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 120'
08.00
Els matins
El programa segueix atentament l'actualitat al voltant de la Diada i entrevista Josep Bargalló, conseller d'Ensenyament, el primer dia del curs escolar. A la tertúlia intervenen Antonio Baños, Jordi Mercader, Neus Tomàs i Ricard Fernández Déu. En un moment en què hi ha força novetats editorials al voltant de la figura del president dels Estats Units, Donald Trump, se'n parla amb Raquel Sans, excorresponsal de TV3 a Washington, i Miquel Pellicer, professor d'Estudis de Comunicació de la UOC i autor del llibre La comunicación en la era Trump. Per acabar, la periodista Mayka Navarro comenta l'actualitat de la crònica de successos.
Altres
Durada: 240'
12.00
12-14
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 115'
13.55
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 35'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Cuines
Fons de nevera
El cuiner Marc Ribas és l'encarregat d'entrar cada dia a casa de la gent amb l'objectiu de contagiar-los la seva passió per la cuina.
Altres
Durada: 15'
15.55
Com si fos ahir
La Gemma convenç la Paula que la millor solució per a l'empresa és una codirecció. Paral·lelament, el Quim i la Cati decideixen ser socis en el negoci dels vitalicis. Ara el que sobra és el Litus. El Miquel, per la seva banda, continua buscant sense descans alguna pista sobre la dona de l'autobús, i finalment troba una foto d'ella. Mentrestant, l'Andreu ha presentat les seves propostes a la direcció de l'hospital, que les ha trobat molt ambicioses. Ell i el Bernat es van fent amics. A més, el Vicenç necessita uns papers de la mútua que són a la casa on viu la Joana. L'Andreu s'ofereix per anar-los a buscar, però el Vicenç està decidit a veure la seva exdona.
Sèries
Durada: 40'
16.35
Tot es mou
Magazín d'entreteniment que no perd de vista l'actualitat. Un programa fresc i proper, en què els presentadors s'acosten d'una manera informal i distesa als esdeveniments del dia a dia.
Altres
Durada: 220'
20.15
Està passant
Informatiu satíric que analitza les claus de l'actualitat del dia i en busca la part divertida.
Altres
Durada: 45'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 55'
21.55
Polònia
Avui és l'estrena d'uns quants personatges molt esperats. Després de la Diada, el govern de Quim Torra es reuneix per valorar la jornada i prendre les pròximes decisions. Enguany, el president ha incorporat una tecnologia revolucionària, el CAR. Després, Albert Rivera visita la periodista Lídia Heredia a Els matins i acusa la cadena de manipuladora i d'aparell propagandístic durant una entrevista on s'acaben perdent els papers. A més, Pablo Casado balla, al ritme de la cançó I'm sexy and I know it per disputar-se amb Albert Rivera el títol de millor líder de la dreta política amb la seva versió Te doy miedo y lo sabes. (Estrena de la nova temporada.)
Altres
Durada: 40'
22.35
Els meus pares
Quim Masferrer
El programa es proposa conèixer els progenitors de persones molt populars i reconegudes en diferents àmbits. Músics, esportistes, comunicadors i actors, entre d'altres, presenten els seus pares per descobrir la influència que han representat en la seva vida personal i professional. Avui es coneixen els pares de l'actor Quim Masferrer, presentador del programa El foraster, que torna al novembre. (Nou en emissió.)
Altres
Durada: 65'
23.40
Quan arribin els marcians
La rutina, el tap generacional i el puritanisme
Espai que combina l'actualitat amb la contemporaneïtat cultural, la informació, la divulgació i l'oci.
Altres
Durada: 40'
00.20
Més 324
Espai de debat on es confronten diferents punts de vista sobre temes d'actualitat de Catalunya i del món.
Altres
Durada: 95'
01.55
Gran reserva
Xou. No passa res: Mary Santpere
Espai que ofereix una selecció dels millors programes de la història de la cadena.
Altres
Durada: 55'
02.50
Ritmes a l'aula
Qué pasa contigo, trio? Artistes i grups catalans mostren el seu talent en petites sessions acústiques realitzades en un estudi de gravació.
Altres
Durada: 30'
03.20
Cava de blues
Big Dani Pérez Orgànic Trio. Espai dedicat a les noves creacions d'alguns grups del país que es dediquen a aquest gènere musical, el blues.
Altres
Durada: 45'
04.05
Fusió i swing a l'estudi
Barcelona Swing Serenaders. Programa dedicat a la fusió i el swing, i per on passen un ampli ventall de músics arrelats a Catalunya.
Altres
Durada: 45'
04.50
Jazz a l'estudi
Ramón Fossati Glowing Trio. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del jazz i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 60'
05.50
Videoclips catalans
Selecció de vídeos musicals d'artistes catalans.
Altres
Durada: 10'