Programació TV3

Dissabte, 26 gener de 2019
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 250'
10.10
Acció política
S'entrevista avui la consellera de Presidència i diputada de Junts per Catalunya Elsa Artadi. Es conversa amb ella sobre el naixement de la Crida Nacional, la candidatura de Junts per Catalunya a l'alcaldia de Barcelona, el moment en què es troba el diàleg amb el Govern del PSOE i, en concret, sobre els pressupostos i com afronta el Govern català el judici de l'1-O. També es fa balanç de la legislatura a Europa amb els eurodiputats catalans.
Altres
Durada: 20'
10.30
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 155'
13.05
Natura sàvia
Senglars
Criar molt, adaptar-se al medi i tenir pocs enemics naturals. El Jaume li explica al Peyu que el senglar reuneix aquestes característiques a la perfecció i per això hi ha senglars en pràcticament tot el planeta. El comitè de savis opina que a Catalunya no hi ha cap problema amb els senglars.
Altres
Durada: 45'
13.50
Zona zàping
El programa emet el rap del nou fitxatge del Barça, Kevin-Prince Boateng. A més, se sap com han tractat les diferents televisions la condemna imposada a Cristiano Ronaldo i el polèmic gol de Luis Suárez al Leganés. També torna el concurs No te la fotis, amb els vídeos domèstics que envien els espectadors. I, com sempre, el programa recull el més curiós i impactant que han emès les televisions del planeta i d'internet.
Altres
Durada: 40'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Tarda de cine: Assassinats a Savoia
A l'estació d'esquí de Méribel, tothom es prepara per a la nova temporada d'esquí quan de sobte apareix un home mort en un telecadira. Li han disparat una bala de plata al cor, com si fos un home llop, i precisament la víctima treballava en una associació de defensa de la reinserció dels llops als boscos de l'Alta Savoia. La tinent Clara Kessler s'encarrega de la investigació de l'assassinat amb el seu pare, George Kessler, un comandant de la Gendarmeria Nacional ja en edat de jubilar-se i tota una personalitat de la regió. El problema és que el cas pot destapar certs secrets del passat que toquen molt de prop la seva família.
Pel·lícules
Durada: 110'
17.30
Tarda de cine: Arma letal IV
La parella de policies formada per Martin Riggs i Roger Murtaugh torna a la càrrega per enfrontar-se a un cap de la màfia asiàtica que ha estès les seves activitats a Los Angeles. En la investigació els ajuda un jove agent responsable dels maldecaps familiars del Murtaugh, ja que ha deixat embarassada la seva filla.
Pel·lícules
Durada: 145'
19.55
Atrapa'm si pots
Programa de preguntes i respostes que convida l'espectador a participar des de casa seva.
Altres
Durada: 65'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 50'
21.50
Preguntes freqüents
Aquesta setmana el programa s'ha desplaçat fins a Ginebra, a Suïssa, per entrevistar la secretària general d'ERC, Marta Rovira, amb la qual es parla sobre la complexa situació política actual.
Altres
Durada: 220'
01.30
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 90'
03.00
Ritmes a l'estudi
Gnaposs Quintet. Espai musical on es poden veure bandes catalanes gravant en un estudi el seu repertori. Des de jazz contemporani fins a pop, funk i tot un ventall de gèneres i subgèneres tan ampli com músics hi han participat.
Altres
Durada: 60'
04.00
Blues a l'estudi
Chino & The Big Bet. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del blues i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 60'
05.00
Jazz a l'estudi
Joan Diaz. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del jazz i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 60'