Programació TV3

Divendres, 22 març de 2019
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 120'
08.00
Els matins
S'entrevista el catedràtic de Dret penal Josep M. Tamarit, que lidera un ampli estudi sobre els abusos sexuals a l'Església catòlica. A continuació, la crisi de la democràcia i l'augment de la ultradreta, analitzats per Víctor Lapuente, doctor per la Universitat d'Oxford i professor de Ciència Política a la Universitat de Göteborg. Famílies de nens i nenes amb malalties cròniques demanen que hi hagi infermeres a les escoles. Des del sindicat de mestres USTEC expliquen per què donen suport a aquesta reivindicació. I el periodista Toni Muñoz també passa pel plató del programa per parlar del llibre que acaba de publicar sobre la mort d'un policia local de Barcelona, un cas que va dur a la presó dos agents del mateix cos. Finalment, les actrius Marissa Josa i Marta Marco presenten La reina de la bellesa de Leenane, que torna als escenaris catalans.
Altres
Durada: 240'
12.00
12-14
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 115'
13.55
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 35'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Cuines
Galetes de cereals
El cuiner Marc Ribas és l'encarregat d'entrar cada dia a casa de la gent amb l'objectiu de contagiar-los la seva passió per la cuina.
Altres
Durada: 15'
15.55
Com si fos ahir
La Vero es planteja avortar, però la Noe l'hi vol treure del cap. Queda amb el Jordi i li diu absolutament de tot. A ell l'horroritza la idea de l'avortament, però el Miquel li diu que ja no té dret a opinar. L'Andreu fa tot el que pot perquè la Marina sigui feliç. Fins i tot sembla que ell i la Sara s'entenen. La noia li diu que els veu bé junts. Avui se'n torna la Sara als Estats Units i l'Andreu pateix per si la Marina trontolla. La Marta, per la seva banda, predisposa la Paula contra la seva mare, explicant-li que ha fet tornar el Quim a Adalisa i que li ha tornat els diners que ell li va deixar. Llavors, la Paula demana explicacions a la Lina.
Sèries
Durada: 40'
16.35
Tot es mou
Magazín d'entreteniment que no perd de vista l'actualitat. Un programa fresc i proper, en què els presentadors s'acosten d'una manera informal i distesa als esdeveniments del dia a dia.
Altres
Durada: 220'
20.15
Està passant
Informatiu satíric que analitza les claus de l'actualitat del dia i en busca la part divertida.
Altres
Durada: 45'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 55'
21.55
Zona zàping
Es comenta aquesta setmana la victòria del Barça davant del Betis per 1-4, amb el destacat hat-trick de Messi i, sobretot, el ressò mediàtic de l'últim gol de Messi, que ha donat la volta al món, i la reacció en directe de la mateixa afició del Benito Villamarín després del gol i al final del partit.
Altres
Durada: 40'
22.35
La gran pel·lícula: El vol de les núvies
L'Ada, l'Esther, la Marjorie i el Frank són quatre joves holandesos que s'embarquen en un vol cap a Nova Zelanda per mirar de començar una nova vida. A les tres dones els esperen les seves parelles, que s'havien avançat per preparar el terreny, amb la idea de casar-se. El Frank viatja amb l'esperança de comprar terres i dedicar-se al cultiu de vinyes i l'elaboració de vi. Tanmateix, un cop a Nova Zelanda, els quatre veuen que no sempre els somnis es fan realitat, i la relació entre ells també es converteix en una muntanya russa d'emocions i experiències no sempre agradables.
Pel·lícules
Durada: 135'
00.50
Més 324
Espai de debat on es confronten diferents punts de vista sobre temes d'actualitat de Catalunya i del món.
Altres
Durada: 95'
02.25
Gran reserva
Cultura. L'illa del tresor: Memòria
Espai que ofereix una selecció dels millors programes de la història de la cadena.
Altres
Durada: 20'
02.45
Ritmes a l'aula
Kibo. Artistes i grups catalans mostren el seu talent en petites sessions acústiques realitzades en un estudi de gravació.
Altres
Durada: 30'
03.15
Cava de blues
Dani Nel·lo & Mario Cobo. Espai dedicat a les noves creacions d'alguns grups del país que es dediquen a aquest gènere musical, el blues.
Altres
Durada: 50'
04.05
Fusió i swing a l'estudi
Xavi Maureta Animals Exòtics. Programa dedicat a la fusió i el swing, i per on passen un ampli ventall de músics arrelats a Catalunya.
Altres
Durada: 45'
04.50
Jazz a l'estudi
Red Fusion. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del jazz i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 60'
05.50
Videoclips catalans
Selecció de vídeos musicals d'artistes catalans.
Altres
Durada: 10'