Programació TV3

Diumenge, 21 abril de 2019
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 250'
10.10
Néixer de nou
En aquest programa es pretén explicar què són, què pretenen i què fan els protestants catalans, amb la voluntat de sortir del silenci en què durant molts anys han hagut de viure.
Altres
Durada: 20'
10.30
Signes dels temps
Campaners
Entrevista a Jesús Martínez, campaner de Santa Maria de Montblanc i membre del grup de campaners de la Catedral de Tarragona.
Altres
Durada: 30'
11.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 170'
13.50
APM? Extra
Noves evidències científiques demostren que el forat negre no està tan lluny com es creia en un principi. De fet, Antonio Hidalgo, presentador de Televisión de Múrcia, creu haver-lo vist al seu plató. Aquesta setmana, es desvela el misteri. També es mostra el vídeo motivacional de la youtuber del moment i es descobreix que tirar gots d'aigua als platós de televisió és més habitual del que es pot pensar.
Altres
Durada: 40'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Tarda de cine: El destí de la dama grisa
La Cassie és una dona misteriosa que té el do de millorar les vides dels altres. Però la seva màgia es comença a esvair quan decideix preparar la seva festa d'aniversari. A mesura que s'acosta el dia especial, la seva fillastra, la Lori, descobreix coincidències inquietants entre la Cassie i la seva tia àvia, coneguda com a dama grisa, que va desaparèixer de la seva pròpia festa d'aniversari sense deixar cap rastre.
Pel·lícules
Durada: 90'
17.10
Tarda de cine: L'aventura
La Fiona, una alta executiva que treballa en una empresa de màrqueting, té la vida sota control. Viu en una casa benestant amb les seves dues filles, la mare i el marit. Però un dia el seu món ordenat s'ensorra quan s'assabenta que el seu marit va tenir una aventura amb la veïna i està a punt de tenir un fill.
Pel·lícules
Durada: 100'
18.50
Al cotxe
Sergi Roberto, Núria Gago, Rafel i Tomàs Jofresa
En aquesta ocasió, Eloi Vila entrevista el futbolista Sergi Roberto, l'actriu i escriptora Núria Gago i els germans Rafael i Tomàs Jofresa, exjugadors de bàsquet, amb els quals xerra, com sempre, sobre les seves carreres professionals i diferents aspectes de la seva vida privada i familiar.
Altres
Durada: 70'
20.00
Atrapa'm si pots
Programa de preguntes i respostes que convida l'espectador a participar des de casa seva.
Altres
Durada: 60'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 55'
21.55
30 minuts
El dia dels connectats
Cuba viu, els últims anys, una febre que recorre l'illa. Es tracta de la recerca de wifi per poder parlar amb els familiars que viuen a l'estranger. El govern ha instal·lat alguns punts amb aquesta tecnologia, davant de les seus d'algunes institucions públiques i places i carrers principals de les ciutats. Un d'aquests llocs és la popular plaça de l'Església de San Antonio de los Baños, un exemple del que viuen, diàriament, els cubans. Persones d'edats i condicions ben diverses, a peu dret o assegudes en diferents punts d'aquesta plaça, han de compartir les seves converses privades enmig de molta altra gent. Aquesta situació pren una significació especial el 14 de febrer, per Sant Valentí, el dia dels enamorats i de l'amistat a Cuba.
Altres
Durada: 45'
22.40
No pot ser!
Món virtual
Les noves tecnologies mostren que la realitat pot ser molt diferent de com la perceben els ulls. Amb Xavi Conesa, de Visyon, es debat de què és capaç la tecnologia, i amb Jordi Janer, de Voctrolabs, s'elabora una deep fake per comprovar que, en breu, no serà possible distingir què és de veritat i què és un muntatge. I amb l'especialista en innovació Sergi Sagàs es comenta la necessitat de conrear un esperit crític per saber surfejar les onades d'informació. És la porta d'entrada a descobrir les tecnologies de realitat mixta, com la realitat virtual o la realitat augmentada. Per acabar, Jordi Basté s'enfronta a un exèrcit de zombis al costat de diversos actors de la sèrie Merlí.
Altres
Durada: 60'
23.40
El celobert
Música de merda
Hi ha gent que quan va a casa d'algú li repassa la col·lecció de discos sense demanar permís i fa ganyotes quan troba un disc de Mecano o de Lluís Llach. Aquests que menyspreen qualsevol artista d'èxit massiu i que quan parlen de música sempre troben la manera de fer sentir que l'altre és un ignorant. Per això és un gust espantar-los amb cançons suposadament queques que retraten els seus prejudicis i el seu infantilisme estètic.
Altres
Durada: 30'
00.10
Temps de neu
Programa dedicat a divulgar tot allò referent a la neu, activitats esportives i tota mena de competicions, tant oficials com amateurs.
Esports
Durada: 30'
00.40
Gran reserva
Sèries. Oh! Espanya: Cantàbria i Astúries
Espai que ofereix una selecció dels millors programes de la història de la cadena.
Altres
Durada: 60'
01.40
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 80'
03.00
Ritmes a l'aula
Arturo Blasco Quartet. Artistes i grups catalans mostren el seu talent en petites sessions acústiques realitzades en un estudi de gravació.
Altres
Durada: 30'
03.30
Cava de blues
Legacaster! The Hillbilly Trio. Espai dedicat a les noves creacions d'alguns grups del país que es dediquen a aquest gènere musical, el blues.
Altres
Durada: 45'
04.15
Fusió i swing a l'estudi
Zona Wells. Programa dedicat a la fusió i el swing, i per on passen un ampli ventall de músics arrelats a Catalunya.
Altres
Durada: 45'
05.00
Jazz a l'estudi
Cece Gianotti. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del jazz i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 60'