Programació TV3

Dijous, 23 maig de 2019
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 120'
08.00
Els matins
S'entrevista l'escriptora Almudena Grandes, que ha publicat a La herida perpetua un recull dels seus articles periodístics dels últims 10 anys. Es debat després sobre els nous ajuts per a la compra de cotxes elèctrics, amb el director de l'organisme de la Generalitat que les atorga i amb el representant d'una associació a favor d'una mobilitat sostenible. El corresponsal de TV3 a Berlín, Oriol Serra, explica com s'ha recordat el pont aeri que va proveir la ciutat durant els mesos de bloqueig soviètic, i com va marcar l'essència de la capital alemanya i dels seus habitants. I a La vida saludable, Sergi Pàmies entra en un tema en auge, el rebuig al consum de qualsevol producte d'origen animal.
Altres
Durada: 240'
12.00
12-14
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 115'
13.55
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 35'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 75'
15.45
Cuines
Arròs d'arengades
El cuiner Marc Ribas és l'encarregat d'entrar cada dia a casa de la gent amb l'objectiu de contagiar-los la seva passió per la cuina.
Altres
Durada: 15'
16.00
Com si fos ahir
El Mateu, l'excompany que es va trobar la Marta, va a casa dels Vilella a donar el condol per la mort del Ferran i proposa a l'Andreu de fer una trobada amb la colla. L'Andreu l'organitza aquella mateixa nit. L'Eva és reticent a anar-hi, perquè va coincidir amb el Mateu als Estats Units i la va deixar tirada. Mentrestant, el Miquel i la Gemma escolten la cançó del Jordi i es moren de riure, però la Noe la troba preciosa, i els tracta de creguts i prepotents. A més, diu que la farà arribar a la Vero. Més tard, la Noe discuteix amb la seva mare perquè s'ha endut el Guillem de l'escola bressol sense permís. Pràcticament l'acusa de segrestadora. L'Helena, per la seva banda, parla amb el Litus del seu problema i li ofereix els serveis d'una advocada.
Sèries
Durada: 50'
16.50
Tot es mou
Magazín d'entreteniment que no perd de vista l'actualitat. Un programa fresc i proper, en què els presentadors s'acosten d'una manera informal i distesa als esdeveniments del dia a dia.
Altres
Durada: 205'
20.15
Està passant
Informatiu satíric que analitza les claus de l'actualitat del dia i en busca la part divertida.
Altres
Durada: 45'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 60'
22.00
Polònia
Es mostra com han viscut Oriol Junqueras, Jordi Sànchez, Jordi Turull i Josep Rull la recollida d'actes al Congrés i el Senat. Més tard, els candidats a l'alcaldia de Barcelona Ada Colau i Ernest Maragall protagonitzen el videoclip de La bicicleta, de Shakira i Carlos Vives. Mentrestant, milers de fans de Joc de Trons, decebuts amb el final de la sèrie, demanen que la tornin a gravar. Seguirà el seu exemple un grup d'independentistes, que volen que es refaci l'última temporada del procés. Finalment, el Miquel rep a casa la visita d'uns testimonis de Jehovà, però serà ell qui acabarà predicant-los la paraula del seu líder espiritual: Puigdemont.
Altres
Durada: 40'
22.40
Persona infiltrada
Roger Coma
El protagonista d'avui és Roger Coma, que passa una jornada concursant amb una família de Sitges. L'actor se submergeix en una família que viu de cara al mar i que té una llarga afició pels viatges a destins tropicals. Si no vol caure en els paranys que li posaran, l'actor ha de recórrer als seus coneixements d'interpretació per mirar de veure qui fingeix i qui no. Al final de la jornada, ha de decidir qui creu que és la persona infiltrada.
Altres
Durada: 70'
23.50
Quan arribin els marcians
Eleccions, Europa i Hidrogenesse
La figura dels candidats en les conteses electorals, una radiografia d'Europa i el duet de pop electrònic Hidrogenesse són els protagonistes d'aquest nou capítol marcià.
Altres
Durada: 40'
00.30
Més 324
Espai de debat on es confronten diferents punts de vista sobre temes d'actualitat de Catalunya i del món.
Altres
Durada: 95'
02.05
Gran reserva
Sèries. Oh! Europa: Grècia
Espai que ofereix una selecció dels millors programes de la història de la cadena.
Altres
Durada: 30'
02.35
Ritmes a l'estudi
Astrio. Espai musical on es poden veure bandes catalanes gravant en un estudi el seu repertori. Des de jazz contemporani fins a pop, funk i tot un ventall de gèneres i subgèneres tan ampli com músics hi han participat.
Altres
Durada: 60'
03.35
Blues a l'estudi
Mario Cobo. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del blues i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 60'
04.35
Jazz a l'estudi
Victor de Diego. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del jazz i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 75'
05.50
Videoclips catalans
Selecció de vídeos musicals d'artistes catalans.
Altres
Durada: 10'