Programació TV3

Dijous, 9 abril de 2020
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 170'
08.50
Planta baixa
Magazín d'actualitat social i política, amb reporters al carrer, moltes connexions, sense tertúlies i amb públic al plató.
Altres
Durada: 340'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 80'
15.50
Cuines
Mona de llimona
El cuiner Marc Ribas és l'encarregat d'entrar cada dia a casa de la gent amb l'objectiu de contagiar-los la seva passió per la cuina.
Altres
Durada: 20'
16.10
Cuines
Nuggets de pollastre
El cuiner Marc Ribas és l'encarregat d'entrar cada dia a casa de la gent amb l'objectiu de contagiar-los la seva passió per la cuina.
Altres
Durada: 15'
16.25
Jo també em quedo a casa
#DesDeCasa
El Muç fa boicot a la relació que la Marina manté amb el Larry. Paral·lelament, el Riqui i la Sara acaben discutint per culpa del Muç. Mentrestant, a les xarxes socials, al Sebas comencen a anar-li malament les coses.
Sèries
Durada: 15'
16.40
Joc de cartes
Millor restaurant amb terrassa a Barcelona
Un viatge per la cuina que es fa a Catalunya en forma de concurs. A cada programa, diversos restaurants amb un mateix tipus de cuina i d'una zona determinada s'enfronten entre si per aconseguir ser el millor. El guanyador s'emporta un premi de 5000 euros per invertir en el seu propi local.
Altres
Durada: 60'
17.40
Tot es mou
Magazín d'entreteniment que no perd de vista l'actualitat. Un programa fresc i proper, en què els presentadors s'acosten d'una manera informal i distesa als esdeveniments del dia a dia.
Altres
Durada: 160'
20.20
Està passant
Informatiu satíric que analitza les claus de l'actualitat del dia i en busca la part divertida.
Altres
Durada: 40'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
22.10
Primera línia
Alguns dels protagonistes d'avui són la Míriam Alba, infermera de Cures Pal·liatives de l'Hospital de Terrassa que treballa 12 hores en el torn de nit; Jordi Cea, transportista de Vallbona d'Anoia que treballa per a una empresa de bugaderia que neteja roba contaminada dels hospitals i fa quatre viatges diaris; i Mari Carmen, educadora social de Càritas al Vallès Occidental, que atén persones sense llar, té el telèfon actiu les 24 hores del dia i segueix l'estat de persones que són a pisos tutelats de Càritas. A més, en el programa també es recullen diversos testimonis d'agents dels Mossos d'Esquadra sobre la tasca que fan aquests dies de confinament.
Altres
Durada: 15'
22.25
Polònia
Bertín Osborne no pensa quedar-se sense processó de Setmana Santa i ensenya com té intenció de fer la seva: la processó dels productes de Bertín. A continuació, Tomàs Molina ofereix la predicció meteorològica, tot i que no se'n podrà gaudir; Pedro Almodóvar se suma a les múltiples personalitats del món de la cultura que presenten contingut gratis per entretenir els ciutadans i presenta la seva última pel·lícula; i, tot i que no es pot sortir de casa, Artur Mas rep una visita inesperada. Després, encara que el futur és molt incert, el programa compta amb Susanna Astral, que torna a tirar les cartes per resoldre tots els dubtes sobre la COVID-19. Mentrestant, des de casa, el rei Joan Carles mostra com s'entreté aquests dies muntant el seu propi safari domèstic. I, finalment, Marie Kondo ofereix uns consells pràctics per mantenir l'ordre i tenir la casa neta i ordenada.
Altres
Durada: 30'
22.55
Maremar
Muntatge de la companyia Dagoll Dagom, fet de paraula, dansa i cançó, que proposa als espectadors un viatge emocionant per la Mediterrània. L'argument té el punt de partida en un camp de refugiats, on una nena plora desconsoladament perquè ha perdut els seus pares. Llavors, es troba amb un personatge fantàstic que la consola explicant-li la història de Pèricles, que és perseguit i es veu obligat a fugir per la costa mediterrània.
Altres
Durada: 110'
00.45
Il·luminats
Una nit al Solsonès amb Roger Mas
El cantautor Roger Mas i l'escriptor Jordi Lara s'extravien en la boira de la història. Vagant com dos carlins del segle XIX pels camins del Solsonès, reflexionen sobre l'art, el pas del temps i aquell problema insoluble que anomenen les arrels.
Altres
Durada: 35'
01.20
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 280'