Programació TV3

Dijous, 1 octubre de 2020
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 90'
07.30
TN matí
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 60'
08.30
Els matins
La presentadora entrevista Laura Masvidal, Blanca Bragulat i Diana Riba, parelles de Joaquim Forn, Jordi Turull i Raül Romeva; i, a les 9.00, l'expresident Carles Puigdemont. També s'analitzen les causes judicials obertes per les càrregues policials de l'1-O. I, per seguir l'evolució de la pandèmia, s'avaluen les mesures preses al Consell Interterritorial de Salut amb la consellera Alba Vergés i es va a Madrid per veure quines es comencen a implantar. A més, es coneix la situació dels centres de dia de persones grans i de discapacitats, amb el secretari d'Afers Socials, Francesc Iglesias, i una representant de l'Associació de Centres d'Atenció a la Dependència, Raquel Torres.
Altres
Durada: 150'
11.00
Planta baixa
Magazín d'actualitat social i política, amb reporters al carrer, moltes connexions, sense tertúlies i amb públic al plató.
Altres
Durada: 175'
13.55
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 35'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Cuines
Mandonguilles de búrgul
El cuiner Marc Ribas és l'encarregat d'entrar cada dia a casa de la gent amb l'objectiu de contagiar-los la seva passió per la cuina.
Altres
Durada: 15'
15.55
Com si fos ahir
El Santi vol cuidar l'Eva i li proposa sortir més d'hora de la feina i fer un sopar romàntic, però se li complica el dia. A més, el Litus confessa a l'Eva que li està costant superar la ruptura amb la Clara i que l'Ismael tampoc no està fi. Mentrestant, el Marc es posa nerviós en presència de l'Enric i li cau una bosseta de marihuana a terra. La Marta la troba i se l'emporta a casa, però l'Enric ho descobreix. L'Anna, per la seva banda, demana a la Sílvia que es miri la cançó del Jordi, però la Sílvia l'engega. Finalment, el Juanjo informa al Jordi que als nois del grup no els ha agradat la cançó nova, però hi ha una bona notícia a canvi.
Sèries
Durada: 40'
16.35
Tot es mou
Magazín d'entreteniment que no perd de vista l'actualitat. Un programa fresc i proper, en què els presentadors s'acosten d'una manera informal i distesa als esdeveniments del dia a dia.
Altres
Durada: 220'
20.15
Està passant
Informatiu satíric que analitza les claus de l'actualitat del dia i en busca la part divertida.
Altres
Durada: 45'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 65'
22.05
Polònia
Quim Torra s'acomiada de la presidència després d'haver estat inhabilitat. Ho fa tot recordant la seva trajectòria de petit president, amb una versió del musical El Petit Príncep. Davant d'aquesta situació, Pere Aragonès n'assumeix el càrrec i és el nou president en pràctiques. D'altra banda, coincidint amb l'1 d'octubre, el Sense ficció descobreix la segona part de l'operació urnes. Si fa 3 anys Puigdemont va portar les urnes a Catalunya, ara fa el contrari: allunyar-les per endarrerir les eleccions. També es parla del fenomen fan, que també arriba a les altes esferes; concretament, a la dels jutges, que són uns autèntics groupies del rei Felip VI. I els que també són uns fanàtics de la casa reial són Santiago Abascal i Javier Ortega Smith, que funden Voxbusters, per acabar amb les fantasmades de l'esquerra. I, per acabar, Eulàlia Reguant suplica a David Fernàndez que torni a ser cap de llista de la CUP.
Altres
Durada: 40'
22.45
Persona infiltrada
Els Catarres-Família Boleda Franco
Èric Vergés i Jan Riera, músics del grup Els Catarres, són els famosos que participen en el programa d'avui. A casa de la família Verdú, tots dos han de jutjar els seus membres i investigar un edifici d'interès històric per descobrir la veritat.
Altres
Durada: 65'
23.50
Persona infiltrada
Jair Domínguez-Família Borràs Rayo
Jair Domínguez és el convidat d'aquesta setmana. L'escriptor, guionista i col·laborador del programa Està passant de TV3 viatja fins a terres del Baix Camp per conèixer una família de Reus. Amb ells gaudeix de la majestuositat de l'anomenat Beverly Hills reusenc i descobreix les vinyes i els vins que produeix la família. Allà, Jair ha de fer gala de les seves habilitats periodístiques si vol detectar a temps les fake news familiars.
Altres
Durada: 50'
00.40
Més 324
Espai de debat on es confronten diferents punts de vista sobre temes d'actualitat de Catalunya i del món.
Altres
Durada: 95'
02.15
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 225'